Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології ікри овочевої для дієтичного харчування у ЗРГ(2024) Бобін, Микита АндрійовичДокумент Документ Дослідження параметрів технологічного процесу фомоутворення транспортного пакету(2024) Негода, Дмитро ЮрійовичДокумент Дослідження параметрів технологічного процесу подачі сипких харчових продуктів в упаковку(2024) Розумний, Олег ВолодимировичДокумент Удосконалення способу виробництва вафель оздоровчого призначення з додаванням пророщеного зерна пшениці та порошків з імбиру і обліпихи(2023) Клеймьонова, Олена ГеннадіївнаДокумент Удосконалення способу виробництва пісочного печива оздоровчого призначення з використанням вівсяного борошна, ягід журавлини та кунжуту(2023) Данилюк, Михайло ОлексійовичДокумент Розробка інтелектуальної автоматизованої системи керування процесом виготовлення кисломолочного сиру(2023) Сімейко, Марина ЛеонідівнаДокумент Удосконалення системи управління безпечністю відповідно до серії ISO 22000 виробництва сиркового десерту на основі пахти(2021) Іванків, Альбіна МихайлівнаДокумент Удосконалення способу виробництва солодкого десерту на основі кисломолочного сиру, збагаченого порошками чорниці та смородини(2021) Тягній, Владислав ЮрійовичДокумент Автоматизація процесу пастеризації молока з підсистемою моніторингу(2021) Тур, Іван Олександрович