Практикуми

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7523

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 12
  • Ескіз
    Документ
    Моделювання та створення інноваційних продуктів харчової промисловості
    (2017) Шутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
    В лабораторному практикумі розглянуто аспекти нормативно-правової бази для створення інноваційних продуктів харчової промисловості. Наведено приклади пошуку інформації за темою наукового дослідження та оформлення отриманих наукових результатів. Також представлено методики розрахуноку глікемічного індексу консервованих продуктів, визначення вмісту нітратів у плодоовочевій сировині, визначення показників харчової, енергетичної та біологічної цінності продуктів харчування.The laboratory workshop discusses aspects of the regulatory framework for the creation of innovative food products. Examples of information retrieval on the topic of scientific research and design of the obtained scientific results are given. Methods of calculation of glycemic index of canned foods, determination of nitrates in fruit and vegetable raw materials, determination of indicators of nutritional, energy and biological value of foodstuff are also presented.
  • Ескіз
    Документ
    Розвиток мотиваціїї студентів
    (2017) Нікітіна, Ірина Всеволодівна
    У практикумі містяться програма мотиваційного тренінгу, банк психодіагностичних методик розвитку навчальної та професійної мотивації особистості, а також завдання розвивальних вправ і зміст афоризмотерапії для саморегуляції поведінки та самомотивування. Матеріал практикуму можна використовувати в управлінський діяльності з метою впливу на мотивацію та продуктивність роботи інших.In the workshop there is a program of motivational training, a bank of psychodiagnostic techniques for the development of academic and professional motivation of the individual, as well as the tasks of developmental exercises and aphorism therapy for self-regulation of behavior and self-motivation. The material of the workshop can be used in managerial activities to influence the motivation and performance of others.
  • Ескіз
    Документ
    Практикум з дисципліни «Бюджетна система». Змістовий модуль 2. Видатки бюджету
    (2018) Бойко, Світлана Василівна
    Практикум з дисципліни «Бюджетна система» містить розподіл балів за елементами змістових модулів і методи поточного контролю успішності навчальної роботи студентів. Практикум з дисципліни «Бюджетна система» містить питання семінарських занять, тести, задачі, вправи з опрацювання чинного бюджетного законодавства до кожної з тем за змістовим модулем 2. В кінці практикуму наведено методичні рекомендації до підготовки індивідуального завдання. Практикум розраховано на поглиблене вивчення та закріплення практичних знань функціонування бюджетної системи України та розвитку аналітичних навичок макрофінансового аналізу студентів. The workshop "Budget system" contains the distribution of points for the elements of content modules and methods for the ongoing control of the success of students' academic work. The workshop on discipline "Budget system" contains questions of seminars, tests, tasks, exercises on the elaboration of the current budget legislation for each topic under the content module 2. At the end of the workshop, methodological recommendations are given for the preparation of an individual task. The workshop is intended for in-depth study and consolidation of practical knowledge of the functioning of the budgetary system of Ukraine and the development of analytical skills of macro-financial analysis of students.
  • Ескіз
    Документ
    Нові комп’ютерні технології
    (2014) Литовченко, Ігор Миколайович; Чепелюк, Олена Олександрівна
    Викладені основні способи створення тривимірних моделей та складання їх у вузли та машини. Практикум містить вісім лабораторних робіт. The basic ways to create three-dimensional models and drawing them into units and machines. Practice contains eight laboratory work.
  • Ескіз
    Документ
    Українська мова (за професійним спрямуванням)
    (2013) Науменко, Наталія Валентинівна; Бажан, Оксана Миколаївна; Векуа, Оксана Віталіївна; Приблуда, Людмила Михайлівна
    Практикум містить навчальні завдання, призначені для систематизацій та закріплення знань з усіх розділів курсу «Українська мова (за професійним спрямуванням)» . Мета практикуму – удосконалення зв’язного мовлення студентів, набуття ними навичок ведення наукових досліджень та укладання ділових паперів пов’язаних із реальними комунікативними ситуаціями. Усні та письмові завдання створені на засадах міжпредметних зв’язків у контексті відповідних спеціальностей. This workshop includes learning objectives designed to systematyzatsiy and consolidation of knowledge from all parts of the course "Ukrainian language (for professional purposes)." The purpose of the workshop - Improving connected speech of students acquiring skills in their research and conclusion official papers related to real communicative situations. Oral and written assignments made on the basis of inter-subject relations in the context of relevant specialties.
  • Ескіз
    Документ
    Машини-автомати, потокові лінії та робототехнічні комплекси
    (2014) Бабанов, Ігор Геннадійович; Янковий, Микола Григорович
    Лабораторний практикум дає можливість студентам знати будову та принцип роботи машин-автоматів, потокових ліній та робототехнічних комплексів у харчових виробництвах, вміти аналізувати структуру машини-автомата для вивчення основних елементів та їх функціонального призначення, вимірювати основні робочі параметри машини-автомата, складати кінематичну схему та циклову діаграму, а також розраховувати суміщення ходів робочих органів машин-автоматів Laboratory practical work enables students to know the structure and operation of automatic machines, production lines and robotic systems in food production, to be able to analyze the structure of automatic machines to study the basic elements and their function, to measure the basic operating parameters of the automatic machines, draw up a kinematic scheme and cycle chart, calculate combination moves the working bodies of automatic machines
  • Ескіз
    Документ
    Монтаж, ремонт та експлуатація обладнання
    (2013) Бабанов, Ігор Геннадійович; Таран, Віталій Михайлович; Бабанова, Олена Ігорівна
    Для закріплення теоретичних знань у практикумі наведено роботи, що виконуються при вивченні дисципліни «Монтаж, ремонт та експлуатація обладнання» студентами напряму 6.050503 ««Машинобудування» профільного спрямування «Обладнання переробних і харчових виробництв» (Обладнання м’ясо-молочних виробництв) денної та заочної форм навчання. To consolidate the theoretical knowledge in practical work are work performed in the study of the subject "Installation, repair and maintenance equipment "students in 6.050503" "Engineer" profile direction "equipment processing and food industries" (Equipment Meat and milk production) full-time and distance learning.
  • Ескіз
    Документ
    Мікробіологія харчових продуктів. Лабораторний практикум.
    (2013) Тетеріна, Світлана Миколаївна; Грегірчак, Наталія Миколаївна
    У даному лабораторному практикумі розкрито зміст лабораторних робіт з дисципліни “ Мікробіологія Харчових продуктів”, наведено теоретичний матеріал необхідний для засвоєння основних тем курсу та розписано послідовність виконання лабораторних робіт і опрацювання одержаних результатів. Також наведено контрольні запитання для моніторингу засвоєння матеріалу дисципліни. In this laboratory practical laboratory work revealed the content of the course "Food Microbiology" provides theoretical background needed for learning the basic themes of the course and is painted sequence of laboratory operations and processing of the results. There are checklists for monitoring learning material discipline.
  • Ескіз
    Документ
    Мікробіологія галузі. Лабораторний практикум.
    (2013) Тетеріна, Світлана Миколаївна; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Красінько, Вікторія Олегівна
    У лабораторному практикумі розкрито зміст лабораторних робіт з дисципліни “Мікробіологія галузі” для студентів професійного спрямування «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів», наведено теоретичний матеріал необхідний для засвоєння кожної теми та розписано послідовність виконання лабораторних робіт та опрацювання одержаних результатів. Також наведено контрольні запитання для моніторингу засвоєння матеріалу дисципліни.
  • Ескіз
    Документ
    Технологічне обладнання галузі : практикум
    (2011) Чепелюк, Олександр Миколайович; Беседа, Сергій Дмитрович; Таран, Віталій Михайлович; Бабанов, Ігор Геннадійович
    Курс є основним для формування у спеціаліста творчого потенціалу, необхідного для самостійної постановки нових інженерних задач, пошуку нових конструкторсько-технологічних рішень, які повинні забезпечити підвищення якості продукції, інтенсифікацію виробництва і економію ресурсів. The course is essential for the formation of a specialist creative potential, necessary for independent productions new engineering problems, search New design decisions that should provide improve product quality, intensification of production and conserve resources.