Методичні рекомендації та програми
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7503
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Англійська мова. Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт для студентів напряму 6.140.106 “Eкологія та охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування” заочної форми навчання(2009) Ткаченко, Наталія Дмитрівна; Смірнова, Єлизавета Сергіївна; Авраменко, Ольга ПетрівнаМетодичні вказівки мають призначенням навчання та контроль знань студентів напряму “Eкологія та охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування” заочної форми навчання для формування вміння самостійно читати літературу англійською мовою зі спеціальності з метою отримання інформації з іноземних джерел та комунікації. Методичні вказівки складаються з чотирьох контрольних робіт і розраховані на 4 семестри. Кожна контрольна робота включає 10 варіантів контрольних завдань. Методичні вказівки містять робочу програму з англійської мови, список рекомендованої літератури та додатки з граматичними таблицями.Документ Англійська мова. Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт для студентів напряму 6.051.401 ”Біотехнологія” заочної форми навчання(2009) Авраменко, Ольга Петрівна; Ткаченко, Наталія ДмитрівнаМетодичні вказівки мають призначенням навчання та контроль знань студентів напряму “Біотехнологія” заочної форми навчання для формування вміння самостійно читати літературу англійською мовою зі спеціальності з метою отримання інформації з іноземних джерел та комунікації. Методичні вказівки складаються з чотирьох контрольних робіт і розраховані на 4 семестри. Кожна контрольна робота включає 10 варіантів контрольних завдань. Методичні вказівки містять робочу програму з англійської мови, список рекомендованої літератури та додатки з граматичними таблицями.Документ Менеджмент підприємств з основами підприємництва: Методичні вказівки до вивчення дисципліни, проведення практичних занять та виконання контрольної (розрахункової) роботи для студ. спец. «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» напряму підготовки 0.917 «Харчові технології та інженерія»(2010) Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Мостенська, Тетяна Леонідівна; Драган, Олена Іванівна; Бойко, Ірина Анатоліївна; Суха, Ірина ВасилівнаМетодичні вказівки розроблені з метою формування у студентів знань, здібностей та практичних навичок в управлінні діяльністю на підприємствах м'ясопереробної промисловості.Документ Менеджмент підприємств з основами підприємництва: Методичні вказівки до вивчення дисципліни, проведення практичних занять та виконання контрольної (розрахункової) роботи для студ. спец. «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»(2010) Мостенська, Тетяна Леонідівна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Бойко, Ірина АнатоліївнаМетодичні вказівки розроблені з метою формування у студентів знань, здібностей та практичних навичок в управлінні діяльністю підприємства.Документ Організація виробництва та планування діяльності підприємства(2010) Мостенська, Тетяна Леонідівна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Межинська-Бруй, Олена ЮріївнаМетодичні вказівки розроблені з метою засвоєння теоретичних знань з основних питань сучасної організації виробництва та планування діяльності підприємства.Документ Історія держави і права України(2011) Рудик, Петро АндрійовичУ методичних вказівках коротко подаються загальні відомості «Історії держави і права України» як навчальної дисципліни (предмет, мета, завдання, роль, що повинен знати і вміти студент), розподіл годин, зміст лекційних та семінарських занять, перелік питань для підготовки до заліку та завдання на контрольну роботу, вказівки до виконання контрольних робіт, рекомендована література як основна, так і додаткова.