Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Композиція сухої пряно-ароматичної суміші (Патент на винахід № 113239)
    (2016) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Рахметов, Джамал Бахлулович; Бандуренко, Галина Михайлівна; Довга (Козачишена), Олена Олександрівна; Бендас, Яна Юріївна
    Суха пряно-ароматична суміш збалансована, має покращені органолептичні властивості, містить цінні біологічно-активні добавки. Містить паприку, грибну траву, мускатний горіх, порошок гірчиці, щавнат сушений, сіль. The dry spicy-aromatic mixture is balanced, has improved organoleptic properties, contains valuable biologically active additives. Contains paprika, mushroom grass, nutmeg, mustard powder, shtavnat dried, salt.
  • Ескіз
    Документ
    Склад фруктової начинки (Патент на винахід № 106696)
    (2014) Пушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина Львівна; Зінченко, Тетяна Володимирівна; Бандуренко, Галина Михайлівна
    Фруктова начинка має покращені органолептичні показники і подовжений термін зберігання. Склад фруктової начинки містить яблучне пюре, напівфабрикат плодово-бурякове пюре, цукор. Fruit filling has improved organoleptic characteristics and a long shelf life. The composition of the fruit filling contains apple puree, semifinished fruit and beet puree, sugar.
  • Ескіз
    Документ
    Склад фруктової начинки (Патент на винахід № 106696)
    (2014) Пушка, Ольга Сергіївна; Зінченко, Тетяна Володимирівна; Корецька, Ірина Львівна; Бандуренко, Галина Михайлівна
    Склад фруктової начинки, який включає цукор-пісок, пюре яблучне, який відрізняється тим, що додатково містить пюре-напівфабрикат плодово-буряковий. The composition of a fruit filling comprises granulated sugar, apple puree and is supplemented with a half-finished product of fruit-beet puree.
  • Ескіз
    Документ
    Склад фруктової начинки (Патент на корисну модель № 87906)
    (2014) Пушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина Львівна; Зінченко, Тетяна Володимирівна; Бандуренко, Галина Михайлівна
    Склад фруктової начинки, який включає цукор-пісок, пюре яблучне, який відрізняється тим, що додатково містить пюре-напівфабрикат плодово-буряковийСостав фруктовой начинки, который включает сахар-песок, пюре яблочное, который отличается тем, что дополнительно содержит пюре-полуфабрикат плодово-свекольный. The composition of a fruit filling comprises granulated sugar, apple puree and is supplemented with a half-finished product of fruit-beet puree.
  • Ескіз
    Документ
    Здобне печиво (Патент на корисну модель № 57628)
    (2011) Корецька, Ірина Львівна; Литвин, Ганна Володимирівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Зінченко, Тетяна Володимирівна
    Здобне печиво, що включає борошно пшеничне в/г, цукрову пудру, меланж, шортенінг, розпушувач, ароматизатор, яке відрізняється тим, що додатково використовують порошок з морквяних вичавок з підвищеним вмістом β-каротину при наступному співвідношенні компонентів, %: борошно пшеничне в/с – 32,1-33,6; цукрова пудра – 25,0-24,0; меланж – 18,0-19,0; шортенінг – 23,5-22,0; використовують порошок з морквяних вичавок з підвищеним вмістом β-каротину – 0,65-0,55; розпушувач – 0,2-0,25; ароматизатор – 0,55-0,6.