Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва вершкового масла з наповнювачем (Патент на винахід № 94113)(2011) Українець, Анатолій Іванович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана Миколаївна; Кресь, Наталія ВікторівнаРозроблено вершкове масло збагачене спеціально підготовленою добавкою із квіткового пилку. A method for of enrichment of butter additive of pollenДокумент Спосіб збагачення вершкового масла (Патент на корисну модель № 15838)(2006) Рашевська, Тамара Олексіївна; Українець, Анатолій Іванович; Вашека, Оксана МиколаївнаДані досліджень показали, що внесення суспензії порошку із рослинної сировини, лецетину та сколотин в процесі гомогенізації дозволяє отримати продукт із лікувально-профілактичними властивостями, а також покращеної консистенції. These studies have shown that the introduction of a suspension of powder, lecithin and buttermilk in the process of homogenization provides a product with curative properties and improved consistency.Документ Спосіб виробництва вершкового масла з наповнювачем (Патент на винахід № 94478)(2011) Українець, Анатолій Іванович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана Миколаївна; Кресь, Наталія ВікторівнаДані досліджень показали, що внесення порошку квіткового пилку в процесі виробництва вершкового масла дозволяє отримати продукт покращеної консистенції з лікувально-профілактичними властивостями. These studies have shown that the introduction of powder pollen in the production of butter provides a product improved consistency with curative properties.Документ Спосіб збагачення вершкового масла (Патент на винахід № 6675)(2005) Українець, Анатолій Іванович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана МиколаївнаДані досліджень показали,що внесення суспензії порошку із рослинної сировини, пектину та сколотин в процесі гомогенізації дозволяє отримати продукті з лікувально-профілактичними властивостями,а також покращеної консистенції. These studies have shown that the introduction of suspension of powdered plant material, pectin and buttermilk in the process of homogenization provides a product with curative properties and improved consistency.Документ Спосіб виробництва вершкового масла (Патент на винахід № 6678)(2005) Українець, Анатолій Іванович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана МиколаївнаДані досліджень показали, що внесення суспензії порошку із рослинної сировини,інуліну та сколотин в процесі гомогенізації дозволяє отримати продукт із лікувально-профілактичними властиостями,а також покращеної консистенції. These studies have shown that the introduction of suspension of powdered plant material, inulin and buttermilk during homogenization provides a product with curative vlastyostyamy and improved consistency.