Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 139656)
    (2020) Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир Іванович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату включає етапи підготовки компонентів, приготування тіста, формування, випікання, охолодження та вистоювання. Процеси охолодження та вистоювання здійснюють в умовах вакууму при зниженні тиску від атмосферного до 2-5 кПа. The method of production of a biscuit semi-finished product includes the stages of component preparation, dough preparation, shaping, baking, cooling and proofing. The cooling and proofing processes are carried out under vacuum conditions with a decrease in pressure from atmospheric to 2-5 kPa.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва масляного бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 139186)
    (2019) Мирошник, Юлія Анатоліївна; Доценко, Віктор Федорович
    Спосіб виробництва масляного бісквітного напівфабрикату передбачає збивання яєць з цукром, додавання підігрітого до 30 °C вершкового масла, замішування тіста з введенням борошна попередньо змішаного з какао-порошком, формування, випічку та визрівання. Попередньо охолоджені до температури 6-8 °C яйця збивають з цукром протягом 6-8 хв. при частоті обертання робочого органу міксера 3-4 c-1, в ультразвуковому полі потужністю 0,4-0,8 кВт, при температурі 25-27 °C.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція масляного бісквітного напівфабрикату "Ягідна Прага" (Деклараційний патент на корисну модель № 102778)
    (2015) Мирошник, Юлія Анатоліївна; Грузда, Світлана; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
    Композиція для виготовлення масляного бісквітного напівфабрикату містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор-пісок, масло вершкове, меланж, какао-порошок, порошок з ягід горобини звичайної або обліпихи крушиновидної, або калини звичайної. Додатково вноситься емульгатор PGE 55. The composition for making butter biscuit cake mix contains wheat flour premium, sugar, butter, melange, cocoa powder, rowan berry powder ordinary or buckthorn buckthorn or viburnum common. An additional emulsifier is introduced PGE 55.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виготовлення бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 94939)
    (2014) Мирошник, Юлія Анатоліївна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
    Композиція для виготовлення бісквітного напівфабрикату містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор-пісок, масло вершкове, меланж, какао-порошок. Додатково вносяться порошок з ягід горобини звичайної або обліпихи крушиновидної, або калини звичайної. The composition for making the biscuit semi-finished product contains high quality wheat flour, sugar-sugar, butter, melange, cocoa powder. In addition, the powder is made from rowan berries of the usual or sea buckthorn croissant, or common currants.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виготовлення бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 105972)
    (2016) Доценко, Віктор Федорович; Шидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Противень, Анастасія Миколаївна
    Бісквітний напівфабрикат, який містить борошно пшеничне, крохмаль картопляний, цукор-пісок, меланж, есенцію та додатково порошок з ягід ожини. Biscuit cake mix that contains wheat flour, potato starch, sugar, egg, essence and additionally powder with berries blackberry
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виготовлення бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 83989)
    (2013) Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Косаківська, Ганна Сергіївна
    Опис до патенту на корисну модель. Композиція для виготовлення бісквітного напівфабрикату. Description to useful model patent. Composition for making a biscuit half-finished product.