Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 111283)
    (2016) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Бендас, Яна Юріївна; Зінченко, Тетяна Володимирівна; Майорова, Ганна Іванівна
    Склад низькокалорійного білкового десерту містить сухий яєчний білок, воду, лимонну кислоту, підсолоджував. Як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить цедру апельсина. The composition of the low-calorie protein dessert contains dry egg white, water, citric acid, sweetener. Contains glucose-fructose syrup and additionally orange zest as a sweetener.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб визначення критерію якості виробів (Деклараційний патент на винахід № 51465).
    (2002) Корецька, Ірина Львівна; Зінченко, Тетяна Володимирівна
    Спосіб визначення критерію якості виробів включає визначення показників, які характеризують виріб, переведення одиниць вимірювання в безрозмірні одиниці, складання математичної моделі- нелінійна функція, значення її показників відповідає площі багатокутника, в якому відстані від центра до вершин дорівнюють значенням окремих показників якості. Будується діаграма. The method for determining the criterion for the quality of products includes the determination of the indicators characterizing the product, the conversion of units of measurement into dimensionless units, the compilation of a mathematical model is a nonlinear function, the value of its indicators corresponds to the area of the polygon in which the distances from the center to the vertices are equal to the values of the individual quality indicators. A diagram is constructed.
  • Ескіз
    Документ
    Склад фруктової начинки (Патент на винахід № 106696)
    (2014) Пушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина Львівна; Зінченко, Тетяна Володимирівна; Бандуренко, Галина Михайлівна
    Фруктова начинка має покращені органолептичні показники і подовжений термін зберігання. Склад фруктової начинки містить яблучне пюре, напівфабрикат плодово-бурякове пюре, цукор. Fruit filling has improved organoleptic characteristics and a long shelf life. The composition of the fruit filling contains apple puree, semifinished fruit and beet puree, sugar.
  • Ескіз
    Документ
    Склад фруктової начинки (Патент на винахід № 106696)
    (2014) Пушка, Ольга Сергіївна; Зінченко, Тетяна Володимирівна; Корецька, Ірина Львівна; Бандуренко, Галина Михайлівна
    Склад фруктової начинки, який включає цукор-пісок, пюре яблучне, який відрізняється тим, що додатково містить пюре-напівфабрикат плодово-буряковий. The composition of a fruit filling comprises granulated sugar, apple puree and is supplemented with a half-finished product of fruit-beet puree.
  • Ескіз
    Документ
    Склад фруктової начинки (Патент на корисну модель № 87906)
    (2014) Пушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина Львівна; Зінченко, Тетяна Володимирівна; Бандуренко, Галина Михайлівна
    Склад фруктової начинки, який включає цукор-пісок, пюре яблучне, який відрізняється тим, що додатково містить пюре-напівфабрикат плодово-буряковийСостав фруктовой начинки, который включает сахар-песок, пюре яблочное, который отличается тем, что дополнительно содержит пюре-полуфабрикат плодово-свекольный. The composition of a fruit filling comprises granulated sugar, apple puree and is supplemented with a half-finished product of fruit-beet puree.
  • Ескіз
    Документ
    Здобне печиво (Патент на корисну модель № 57628)
    (2011) Корецька, Ірина Львівна; Литвин, Ганна Володимирівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Зінченко, Тетяна Володимирівна
    Здобне печиво, що включає борошно пшеничне в/г, цукрову пудру, меланж, шортенінг, розпушувач, ароматизатор, яке відрізняється тим, що додатково використовують порошок з морквяних вичавок з підвищеним вмістом β-каротину при наступному співвідношенні компонентів, %: борошно пшеничне в/с – 32,1-33,6; цукрова пудра – 25,0-24,0; меланж – 18,0-19,0; шортенінг – 23,5-22,0; використовують порошок з морквяних вичавок з підвищеним вмістом β-каротину – 0,65-0,55; розпушувач – 0,2-0,25; ароматизатор – 0,55-0,6.