Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 21
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 139656)
    (2020) Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир Іванович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату включає етапи підготовки компонентів, приготування тіста, формування, випікання, охолодження та вистоювання. Процеси охолодження та вистоювання здійснюють в умовах вакууму при зниженні тиску від атмосферного до 2-5 кПа. The method of production of a biscuit semi-finished product includes the stages of component preparation, dough preparation, shaping, baking, cooling and proofing. The cooling and proofing processes are carried out under vacuum conditions with a decrease in pressure from atmospheric to 2-5 kPa.
  • Ескіз
    Документ
    Купажована рослинна олія (Патент на корисну модель № 124828)
    (2018) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    Купажована рослинна олія, що містить купаж двох рослинних олій, яка відрізняється тим, що як рослинні олії включає олії амаранту та рижієву, у наступному співвідношенні компонентів, %: Олія амаранту 84-86, Олія рижієва 14-16. Blended vegetable oil containing a blend of two vegetable oils, characterized in that as vegetable oils include amaranth and rizhiev oils in the following ratio of components,%: Amaranth oil 84-86, Rigiev oil 14-16.
  • Ескіз
    Документ
    Кекс "Гарбузовий" (Патент на корисну модель № 124827)
    (2018) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    Кекс містить борошно пшеничне вищого сорту, жир, цукор-пісок, яйця курячі, ядра кеш'ю, вуглекислий амоній, есенцію ванільну, який відрізняється тим, що як жир використовується масло вершкове та додатково містить клітковину гарбузову, олію кісточок винограду та олію рижієву. The cake contains high quality wheat flour, fat, sugar, chicken eggs, cashew nuts, carbonic ammonium, vanilla essence, which is characterized by the use of butter as a fat, and further contains a pumpkin fiber, an oil of grape seed and Rigia oil.
  • Ескіз
    Документ
    Купажована рослинна олія (Патент на корисну модель № 124204)
    (2018) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    Купажована рослинна олія містить купаж двох рослинних олій. Як рослинні олії включає олії кісточок винограду та рижієву. Blended vegetable oil contains a blend of two vegetable oils. How vegetable oils include seeds of grape seed and rhizhiv.
  • Ескіз
    Документ
    Склад вівсяного печива (Патент на корисну модель № 120202)
    (2017) Олійник, Сергій Володимирович; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович
    Склад вівсяного печива включає борошно пшеничне вищого сорту, борошно вівсяне, цукор-пісок, масло вершкове, родзинки, корицю, ванілін, натрій двовуглекислий, сіль, борошно кунжутне та ізолят соєвий. Oatmeal composition includes high quality wheat flour, oat flour, sugar, butter, raisin, cinnamon, vanillin, sodium bicarbonate, salt, sesame flour and soy isolate.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва кексу функціонального призначення (Патент на винахід № 114376)
    (2017) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Тельна, Ганна Миколаївна; Шкабура, Софія Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    Винахід стосується способу виробництва кексу функціонального призначення, що включає збивання цукру з жиром, додавання яєць до суміші та збивання, додавання подрібнених горіхів, есенції, амонію, борошна і перемішування, розкладання у форми та випікання, причому проводять збивання цукру з 49-51 % попередньо підігрітим до температури 25-27 °C жиром, за який використовують масло вершкове, при частоті обертання робочого органу 2-3 с-1, додавання попередньо підігрітих до температури 26-28 °C яєць курячих, змішаних з емульгатором у кількості 1,0-1,1 % від маси сировини, і збивання ще 10-12 хв. при частоті обертання робочого органу 3-4 с-1, після цього проводять введення в утворену емульсію суміші рослинних натуральних олій плодів шипшини та рижієвої у співвідношенні 85:15 або олії зародків пшениці та рижієвої у співвідношенні 90:10 у кількості 49-51 % від рецептурної маси жиру, збивання протягом 55-60 с при частоті обертання робочого органу 1-2 с-1 та заміс тіста з додатковим внесенням клітковини пшеничної або клітковини какао у кількості 15-25 % від маси борошна.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва масляного бісквітного напівфабрикату (Патент на винахід № 113114 UA)
    (2016) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    Винахід стосується способу виробництва масляного бісквітного напівфабрикату, що включає збивання яєчно-цукрової суміші, додавання підігрітого вершкового масла, замішування тіста з введенням борошна, попередньо змішаного з какао-порошком, формування, випічку та визрівання, причому попередньо охолоджені до температури 6-8 °C яйця збивають з цукром протягом 15-20 хв при частоті обертання робочого органу 3-4 с-1, в отриману суміш додають підігріте до температури 25-27 °C вершкове масло, збите протягом 1-2 хв при частоті обертання робочого органу 2-3 с-1, змішане з рослинною натуральною олією плодів шипшини або зародків пшениці у кількості 50-99 % від маси масла, та проводять заміс тіста з додатковим внесенням клітковини пшеничної у кількості 20-35 % до маси борошна.
  • Ескіз
    Документ
    Кекс «Зернятко» (Патент на корисну модель № 112118)
    (2016) Шкабура, Софія Сергіївна; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович
    Кекс містить борошно пшеничне вищого сорту, жир, цукор-пісок, яйця курячі, ядра кеш'ю, вуглекислий амоній, есенцію ванільну, причому як жир використовується масло вершкове, та додатково містить клітковину пшеничну, олію зародків пшениці та олію рижієву, емульгатор. The cake contains high quality wheat flour, fat, sugar, chicken eggs, cashews, carbonic ammonia, vanilla essence, with fat butter, but also contains wheat germ, wheat germ oil and rizhiev oil, an emulsifier.
  • Ескіз
    Документ
    Купажована рослинна олія на основі олії плодів шипшини (Патент на корисну модель № 112117)
    (2016) Шкабура, Софія Сергіївна; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович
    Купажована рослинна олія містить дві рослинні олії, причому як рослинні олії містить олію плодів шипшини та рижієву олію. Crushed vegetable oil contains two vegetable oils, and as vegetable oils contain oil of rose hips and rijievie oil.
  • Ескіз
    Документ
    Масляний бісквітний напівфабрикат «Феєрія» (Патент на корисну модель № 111338)
    (2016) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Тельна, Ганна Миколаївна
    Масляний бісквітний напівфабрикат містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор-пісок, яйця курячі. Додатково містить клітковину яблучну та клітковину какао, олію зародків пшениці та олію рижієву, емульгатор. Olive biscuit semi-finished product contains high quality wheat flour, sugar-sand, eggs chicken Additionally contains apple and fiber cocoa, wheat germ oil and oil rizhiev, emulsifier.