Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Склад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на винахід № 6674)
    (2005) Махинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Ємельянова, Ніна Олександрівна
    Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний у виробництві начинки з підвищеною харчовою цінністю для сухих сніданків. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of stuffing with increased nutritional value for dry breakfast.
  • Ескіз
    Документ
    Склад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на винахід № 6599)
    (2005) Махинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Ємельянова, Ніна Олександрівна
    Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний у виробництві начинки з підвищеною харчовою цінністю для сухих сніданків. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of stuffing with increased nutritional value for dry breakfast.
  • Ескіз
    Документ
    Склад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на винахід № 6634)
    (2005) Махинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Ємельянова, Ніна Олександрівна
    Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний у виробництві начинки з підвищеною харчовою цінністю для сухих сніданків. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of stuffing with increased nutritional value for dry breakfast.
  • Ескіз
    Документ
    Склад начинки (Патент на корисну модель № 38615)
    (2009) Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Мельник, Оксана Петрівна; Брич, Інна Іванівна; Сергієнко, Анастасія Ігорівна; Корецька, Ірина Львівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Фоменко, Веніамін Васильович; Ковбаса, Володимир Миколайович
    Корисна модель може бути використана при отриманні начинки для виробництва харчоконцентратних виробів. The utility model can be used in the preparation of stuffing food concentrates for the production of products.
  • Ескіз
    Документ
    Склад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на винахід № 24620)
    (1998) Ковбаса, Володимир Миколайович; Миронова, Наталія Геннадіївна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна
    Винахід належить до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості, може бути використаний при отриманні екструдованого продукту типу сухого сніданку. Склад начинки для сухих сніданків відрізняється тим, що додатково використовують пектин при наступному співвідношенні інгредієнтів, %: цукрова пудра – 48,8; кукурудзяний крохмаль – 5,9-6,9; олія рослинна – 32,2; какао-порошок – 8,8; пектин – 3,0-4,0; емульгатор – 0,3. The invention related to the food industry, in particular to food-concentrates industry, can be used while obtaining an extruded product lire dry-breakfast cereal. A composition of a filling for dry breakfasts differs in that contains a pectin with the following ratio of ingredient, %: sugar powder – 48,8; maize starch – 5,9-6,9; vegetable oil – 32,2; cocoa powder – 8,8; pectin – 3,0-4,0; emulsifier – 0,3.