Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Повітряна картопля ячнево-молочно-яблучна (Патент на корисну модель № 56243)(2011) Ковбаса, Володимир Миколайович; Шульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій ІвановичВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре, і відрізняється тим, що як добавка використовується ячнева крупа, сухе молоко та яблучний порошок, для покращення харчової цінності та органолептичних показників. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of extruded product containing dry potato puree, difference is use of barley, dry milk and apple powder for improve the nutritional value and organoleptic indicators.Документ Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 36130)(2008) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій Васильович; Петрова, Жанна ОлександрівнаВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре, і відрізняється тим, що як добавка використовується яблучний порошок.Документ Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель №36129)(2009) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій Васильович; Петрова, Жанна ОлександрівнаЕкструзійний продукт, що містить сухе картопляне пюре та яблучний порошок у певних співвідношеннях. Продукт повністю готовий до вживання.Документ Екструзійний продукт «Повітряна картопля молочно-яблучна» (Патент на корисну модель № 69011)(2012) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шульга, Сергій ІвановичЕкструзійний продукт, що містить сухе картопляне пюре, яблучний порошок,сухе молоко сіль у певних співвідношеннях..Продукт готовий до споживання без додаткової обробки.