Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Неглазуровані цукерки з жувальним ефектом (Патент на корисну модель №113385)
    (2017) Кохан, Олена Олександрівна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Сіренко, Катерина Іванівна; Свириденко, Юлія Петрівна
    Деклараційний патент на корисну модель. Згідно з корисною моделлю, неглазуровані цукерки із жувальним ефектом складаються з цукру білого кристалічного, крохмальної патоки, лимонної кислоти, ароматизатора, барвників та додатково містять желатин та гуміарабік. Використання запропонованих інгредієнтів дозволяє вдосконалити рецептуру та отримати неглазуровані цукерки з жувальним ефектом з подовженим терміном зберігання. Declaratory patent for a utility model. According to the utility model, unglazed sweets with a chewy effect consist of white crystalline sugar, starch molasses, citric acid, flavoring, coloring agents and additionally contain gelatin and gum arabic. The use of the proposed ingredients allows to improve the recipe and obtain unglazed candies with a chewy effect with an extended shelf life.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва неглазурованих цукерок з жувальним ефектом (Патент на корисну модель №113390)
    (2017) Кохан, Олена Олександрівна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Сіренко, Катерина Іванівна; Свириденко, Юлія Петрівна
    Спосіб виробництва цукерок з жувальним ефектом, що включає підготовку рецептурних компонентів, приготування рецептурної суміші та уварювання помадного сиропу, приготування помади шляхом збивання та охолодження сиропу, приготування цукеркової маси, формування шляхом відливання в форми, охолодження, оздоблення поверхні та пакування виробів, який відрізняється тим, що в помадну масу додається попередньо гідратована суміш гідроколоїдів желатину та гуміарабіку . Даний спосіб дає можливість створення неглазурованих цукерок з жувальним ефектом з подовженим терміном зберігання та зменшеною собівартістю виробів. A method of manufacturing candies with a chewy effect, including preparation of recipe components, preparation of recipe mixture and boiling of fondant syrup, preparation of fondant by whipping and cooling of syrup, preparation of candy mass, forming by casting into molds, cooling, surface decoration and packaging of products, characterized by that a pre-hydrated mixture of gelatin hydrocolloids and gum arabic is added to the fondant mass. This method makes it possible to create unglazed candies with a chewy effect with an extended shelf life and reduced product cost.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва цукерок на основі цукрової помади (Патент на корисну модель № 103578)
    (2015) Кохан, Олена Олександрівна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Тригуб, Яна Олександрівна; Гарбуз, Марина Олександрівна
    Деклараційний патент на корисну модель. Запропонований спосіб виробництва цукерок на основі цукрової помади, що включає підготовку рецептурних компонентів, приготування рецептурної суміші та уварювання помадного сиропу, приготування помади шляхом збивання та охолодження сиропу, темперування цукеркової маси, формування шляхом відливання в форми, охолодження, оздоблення поверхні та пакування виробів. Додатково готується розчин гуміарабіку з гідромодулем 1:5, і додається під час темперування цукеркової маси у кількості 0,5 -1,0 % до маси рецептурних компонентів помади.
  • Ескіз
    Документ
    Помадно-кремові цукерки «Аронія» (Патент на корисну модель № 131288)
    (2019) Оболкіна, Віра Іллівна; Кохан, Олена Олександрівна; Стадник, Світлана Богданівна
    Деклараційний патент на корисну модель. Запропонований склад помадно-кремової маси, що містить в своєму складі цукор білий кристалічний, пюре з ягід чорноплідної горобини, кислоту лимонну. Додатково містить молочний жир і гуміарабік.
  • Ескіз
    Документ
    Цукерки на основі цукрової помади (Патент на корисну модель № 103576)
    (2015) Кохан, Олена Олександрівна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Тригуб, Яна Олександрівна; Гарбуз, Марина Олександрівна
    Деклараційний патент на корисну модель. Запропонований склад цукерок на основі цукрової помади, що містять в своєму складі цукор білий кристалічний, крохмальну патоку і додатково містять гуміарабік.