Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    М’ясний продукт запечений (Патент на корисну модель № 87802)
    (2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Манченко, Артем Ігорович; Черноус, Катерина Вікторівна
    Розроблено м’ясний продукт запечений, що містить м'ясо куряче, на- шприцьоване розсолом, який містить в своєму складі сіль кухонну, смако-ароматичну добавку, добавки «Комбі Шинка», «Протемікс 75» та зовні шар із харчової добавки «Братекс Декор». A baked meat product that contains chicken meat, for shprytsovane brine containing incorporates salt, taste, aromatic additives, additives' Combi Ham "," Protemiks 75 "and the outside layer of the food additive" Brateks Decor".
  • Ескіз
    Документ
    М'ясні фрикадельки з ламінарією ( Патент на корисну модель № 45881 )
    (2009) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Захарчук, Сергій Віталійович
    Розроблено м'ясні фрикадельки з ламінарією, які включають м'ясо куряче подрібнене, свинину напівжирну подрібнену, зернопродукт пробуджений ячмінний, яйця курячі, моркву свіжу, цибулю ріпчасту свіжу, воду, сіль, перець чорний мелений, які відрізняються тим, що додатково вносять морські водорості ламінарію. измельченную, Designed meatballs with laminariya, which include shredded chicken meat, pork meat is chopped, grain product awakened barley, eggs, fresh carrots, fresh onions, water, salt, ground black pepper, which are characterized in that it further contribute water-plantslaminariya.
  • Ескіз
    Документ
    Сосиски «Особливі» (Патент на винахід № 102000)
    (2013) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Ребець, Ростислав Борисович
    Розроблено сосиски, щомістятьяловичинупершого сорту, свинину жилованужирну, сількухонну, цукор-пісок, нітритнатрію, воду, яблучний пектин високометоксильований, м'ясо куряче односортне, суху молочну сироватку, харчову добавку «Біофос-90», спецію «Дитяча». Developedsausages, which containbeefof first grade, porkfattrimmed, salt,sugar,sodium nitrite, water, apple pectin hightethoxylated, meatof chickensone variety, dry whey, food additive"Biofos-90",spice"Baby."
  • Ескіз
    Документ
    Сосиски “Класичні” (Патент на винахід № 99397)
    (Патент на винахід 99397, 2012) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Ребець, Ростислав Борисович
    Розроблено сосиски, що містять яловичину першого сорту, свинину жиловану жирну, сіль кухонну, цукор-пісок, нітрит натрію, воду, які відрізняються тим, що додатково містять яблучний пектин високометоксильований, м’ясо куряче, суху молочну сироватку, харчову добавку „Сардельки комбі”.
  • Ескіз
    Документ
    Склад м’ясних котлет з використанням водоростей ламінарії (Патент на винахід № 97060)
    (Патент на винахід 97060, 2011) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Підопригора, Андрій Олександрович; Філоненко, Михайло Ігорович
    Розроблено склад м’ясних котлет, який містить м’ясо, яйця, цибулю, спеції, який відрізняється тим, що як м’ясо містить куряче та свинини напівжирної та додатково містить квасолю, водорості ламінарії, масло вершкове, борошно „ЄСО”(пшениця), воду, борошно сухарне, борошно на підсушку.