Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Склад бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 110872)(2016) Комарницький, Роман Вікторович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Лявинець, Георгій Михайлович; Бондар, Наталія ПетрівнаСклад бісквітного напівфабрикату містить меланж, цукор-пісок, борошно пшеничне вищого сорту, какао-порошок, порошок зі шкаралупи перепелиних яєць, кокосову стружку, натрій двовуглекислий (харчову соду), воду питну.Документ Склад бісквітного напівфабрикату (Патент на винахід № 114860)(2017) Комарницький, Роман Вікторович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Лявинець, Георгій Михайлович; Бондар, Наталія ПетрівнаВинахід належить складу бісквітного напівфабрикату, що включає меланж, цукор-пісок, борошно пшеничне вищого сорту, какао-порошок, причому додатково містить кокосову стружку, натрій двовуглекислий (харчову соду), воду питну, порошок зі шкаралупи перепелиних яєць.Документ Булочка з базиліком для гамбургерів (Деклараційний патент на корисну модель № 121553)(2017) Кравцов, Олександр Олександрович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Шаран, Лариса Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Лявинець, Георгій МихайловичБулочка з базиліком для гамбургерів, що містять борошно пшеничне вищого сорту, молоко, дріжджі пресовані, сіль, масло вершкове, меланж, цукор-пісок, кунжут, які відрізняються тим, що додатково містить базилік сушений. Bread with basil for hamburgers containing high quality wheat flour, milk, pressed yeast, salt, butter, melange, sugar-sand, sesame seeds, differing in that it further contains dried basil.Документ Суха суміш для млинчиків з використанням люпинового борошна (Деклараційний патент на корисну модель № 120624)(2017) Соцька, Юлія Дмитрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Шаран, Лариса Олександрівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Лявинець, Георгій МихайловичСуха суміш для млинчиків, що містить пшеничне борошно, яєчний порошок, сухе молоко, цукор, сіль та лимонну кислоту, яка відрізняється тим, що додатково додають люпинове борошно у певному співвідношенні компонентів. Dry blend for pancakes containing wheat flour, egg powder, milk powder, sugar, salt and citric acid, which is different in that additionally add lupine meal in a certain ratio of components.Документ Спосіб виробництва фітоолійного напівфабрикату (Патент на винахід № 103412)(2013) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Лявинець, Георгій МихайловичВинахід належить до харчової промисловості, зокрема до ресторанного господарства, і може використовуватися під час виробництва соусів емульсійного типу зниженої енергетичної цінності. Спосіб виробництва фітоолійного напівфабрикату включає підготовку сировини, приготування рецептурної суміші, охолодження та пакування, де на стадії приготування рецептурної суміші вивільнену від тари рослинну олію підігрівають до температури (18...20) °С, ретельно перемішують і одночасно перетирають з порошком пряно-ароматичної сировини до одержання розміру часточок суспензії 10...20 мкм, охолоджують. The invention relates to food industry, in particular to restaurant business, and can be used while making sauces of emulsion type of lowered energy value. A method for making a phyto-oil half-finished product includes preparing raw material, preparing a recipe mixture, cooling and packing thereof, where at the stage of preparing the prescribed mixture the vegetable oil, set free from a packing, is heated up to a certain temperature (18...20) °C, thoroughly mixed and simultaneously pulped with powdered raw spicy material up to obtaining a size of particles of the suspension of 10...20 µm, cooled.Документ Склад соусу «Бесто» (Патент на корисну модель № 94869)(2014) Лявинець, Георгій Михайлович; Івахно, Ольга Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаЗапатентовано склад соусу емульсійного типу «Бесто», виготовленого на основі фітоолійного каратиновмісного напівфабрикату, який має підвищену харчову та біологічну цінність. Patented composition of emulsion type sauce "Best", prepared on the basis of fitomaslyanogo karatinosoderzhaschego semi that has raised food and biological value.Документ Склад фруктової начинки для хлібобулочних виробів (Патент на корисну модель № 66017)(2011) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Лявинець, Георгій МихайловичСклад фруктової начинки для хлібобулочних виробів, що містить повидло фруктове, який відрізняється тим, що додатково містить дієтичну добавку "Гемовітал", корицю та воду з таким співвідношенням інгредієнтів, %: повидло фруктове 81,0...83,0 дієтична добавка "Гемовітал" 5,2...7,2 кориця 0,35...0,46 вода решта. The composition of the fruit filling for bakery products containing fruit jam, which is different that additionally contains a dietary supplement "Hemovital", cinnamon and water with this ratio ingredients,%: fruit jam 81.0 ... 83.0 dietary supplement "Hemovital" 5.2 ... 7.2 cinnamon 0.35 ... 0.46 water remaining.Документ Спосіб виробництва фіто-олійного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 73847)(2012) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Лявинець, Георгій МихайловичОпис до патенту на корисну модель. Description to useful model patent.