Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Поліпшувач для хлібобулочних виробів з соєвими продуктами (Патент на винахід № 58883)(2003) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Махинько, Валерій Миколайович; Дробот, Віра Іванівна; Савчук, Наталія ІванівнаВинахід призначений для поліпшення якості готових виробів при виробництві хліба підвищеної харчової та біологічної цінності з соєвими продуктами. Технічним результатом є створення поліпшувача, який не містить небезпечних для здоров'я людини компонентів і дає змогу отримувати хліб великого об'єму за рахунок використання ферментних препаратів (Глюзім, Фунгаміл, Пентопан) і соєвого солоду. The invention is intended to improve the quality of finished products in the production of bread of high nutritional and biological value with soy products. The technical result is the creation of an improver that does not contain components hazardous to human health and allows you to get a large volume of bread through the use of enzyme preparations (Gluzyme, Fungamyl, Pentopan) and soybean malt.Документ Суха борошняна суміш для приготування високобілкового хліба (Патент на корисну модель № 127917)(2018) Дробот, Віра Іванівна; Махинько, Валерій Миколайович; Прищепчук, Марина ОлександрівнаКорисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до борошномельної та хлібопекарської галузей, і може бути використана для виробництва високобілкових хлібобулочних виробів, збагачених ізолятом соєвого білка. Технічний результат полягає в отриманні композиції інгредієнтів, яка може бути використана у технології хлібних виробів з підвищеним вмістом білка і незамінних амінокислот. The useful model relates to the food industry, namely to the milling and baking industry, and can be used to produce high-protein bakery products rich in soy protein isolate. The technical result is to obtain the composition of the ingredients, which can be used in the technology of bakery products with high protein content and essential amino acids.Документ Суха борошняна суміш підвищеної харчової цінності (патент на корисну модель № 127391)(2018) Дробот, Віра Іванівна; Махинько, Валерій Миколайович; Прищепчук, Марина ОлександрівнаКорисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до борошномельної та хлібопекарської галузей, і може бути використана для виробництва високобілкових хлібобулочних виробів, збагачених ізолятом рисового білка. Технічний результат полягає в отриманні композиції інгредієнтів, яка може бути використана у технології хлібних виробів з підвищеним вмістом білка і незамінних амінокислот. The useful model relates to the food industry, namely to the milling and baking industry, and can be used to produce high-protein bakery products rich in rice protein isolate. The technical result is to obtain the composition of the ingredients, which can be used in the technology of bakery products with high protein content and essential amino acids.Документ Композиція інгредієнтів для приготування високобілкового хліба (Патент на корисну модель № 127392)(2018) Дробот, Віра Іванівна; Махинько, Валерій Миколайович; Лістратенко, Анна ОлександрівнаКорисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до борошномельної та хлібопекарської галузей, і може бути використана для виробництва високобілкових хлібобулочних виробів, збагачених ізолятом горохового білка. Технічний результат полягає в отриманні композиції інгредієнтів, яка може бути використана у технології хлібних виробів з підвищеним вмістом білка і незамінних амінокислот. The utility model relates to the food industry, namely to the milling and bakery industries, and can be used for the production of high-protein bakery products enriched with peanut protein isolate. The technical result is to obtain the composition of the ingredients, which can be used in the technology of bakery products with high protein content and essential amino acids.Документ Хліб з підвищеною засвоюваністю білка(2018) Махинько, Валерій Миколайович; Черниш, Людмила Миколаївна; Бережна, Оксана ПавлівнаКорисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до хлібопекарської галузі, і може бути використана для виробництва високобілкових хлібобулочних виробів з підвищеною засвоюваністю білкової складової. Технічний результат полягає в отриманні високобілкових хлібобулочних виробів, що мають вищий ступінь засвоєння білка за рахунок складових порошка кореню бедринця ломикаменевого. The useful model relates to the food industry, namely to the bakery industry, and can be used for the production of high-protein bakery products with increased digestibility of the protein component. The technical result is to obtain high-protein bakery products that have a higher degree of protein assimilation due to the component of the pumice root of Pimpinella saxifraga.Документ Високобілковий хліб підвищеної засвоюваності(2018) Махинько, Валерій Миколайович; Черниш, Людмила Миколаївна; Бережна, Оксана ПавлівнаКорисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до хлібопекарської галузі, і може бути використана для виробництва високобілкових хлібобулочних виробів з підвищеною засвоюваністю білкової складової. Технічний результат полягає в отриманні високобілкових хлібобулочних виробів, що мають вищий ступінь засвоєння білка за рахунок складових екстракту бобівника трилистого. The useful model relates to the food industry, namely to the bakery industry, and can be used for the production of high-protein bakery products with increased digestibility of the protein component. The technical result is to obtain a high-protein baked goods with a higher degree of assimilation of protein extract components by menyanthes.Документ Хлібний виріб (патент на винахід № 116498)(2018) Дробот, Віра Іванівна; Махинько, Валерій Миколайович; Скотар, Оксана Сергіївна; Землинська, Марія ДмитрівнаВинахід може бути використаний для виробництва хлібобулочних виробів зниженої вологості (хлібних паличок і хлібних кульок), збагачених ізолятом соєвого білка. Технічний результат полягає в отриманні хлібних виробів підвищеної біологічної цінності та розширенні асортименту високобілкових хлібних виробів зниженої вологості (хлібних паличок і хлібних кульок). the invention can be used for the production of bakery products of low humidity (breadsticks and bread balls), enriched solacom soy protein. The technical result consists in obtaining of bread increased biological value and expand the range of high-protein bakery products of low humidity (breadsticks and bread balls).Документ Хліб білково-соєвий (патент на корисну модель № 119388)(2017) Махинько, Валерій Миколайович; Черниш, Людмила Миколаївна; Самбурський, Федір ГавриловичКорисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до хлібопекарської галузі, і може бути використана для виробництва хлібобулочних виробів, збагачених сухою пшеничною клейковиною та ізолятом соєвого білка. Технічний результат полягає в отриманні хлібобулочних виробів, що містять підвищений вміст білка та мають вищий ступінь засвоєння за рахунок зростання вмісту лімітуючої амінокислоти. The useful model relates to the food industry, namely the baking industry, and can be used for the production of bakery products enriched with dry wheat gluten and soy protein isolate. The technical result is to obtain bakery products containing high protein content and have a higher degree of digestibility due to the growth of the limiting amino acid content.Документ Хліб з підвищеним вмістом рослинного білка (патент на корисну модель № 116563)(2017) Махинько, Валерій Миколайович; Черниш, Людмила Миколаївна; Грищенко, Тетяна ВолодимирівнаКорисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до хлібопекарської галузі, і може бути використана для виробництва хлібобулочних виробів, збагачених сухою пшеничною клейковиною та ізолятом горохового білка. Технічним результатом є отримання хлібобулочних виробів, що містять підвищений вміст білка та мають вищий ступінь засвоєння за рахунок зростання вмісту лімітуючої амінокислоти. The useful model relates to the food industry, namely to the bakery industry, and can be used for the production of bakery products enriched with dry wheat gluten and peanut protein isolate. The technical result is the production of bakery products containing high protein content and have a high degree of absorption due to the increase in the content of the limiting amino acid.Документ Високобілковий хлібний виріб (патент на корисну модель № 115243)(2017) Дробот, Віра Іванівна; Махинько, Валерій Миколайович; Скотар, Оксана Сергіївна; Землінська, Марія ДмитрівнаКорисна модель може бути використана для виробництва хлібобулочних виробів зниженої вологості (хлібних паличок і хлібних кульок), збагачених ізолятом соєвого білка. Технічний результат полягає в отриманні хлібних виробів підвищеної біологічної цінності та розширенні асортименту високобілкових хлібних виробів зниженої вологості (хлібних паличок і хлібних кульок). The utility model can be used for the production of bakery products of low humidity (breadsticks and bread balls), enriched solacom soy protein. The technical result consists in obtaining of bread increased biological value and expand the range of high-protein bakery products of low humidity (breadsticks and bread balls).