Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Композиція масляного бісквітного напівфабрикату "Ягідна Прага" (Деклараційний патент на корисну модель № 102778)
    (2015) Мирошник, Юлія Анатоліївна; Грузда, Світлана; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
    Композиція для виготовлення масляного бісквітного напівфабрикату містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор-пісок, масло вершкове, меланж, какао-порошок, порошок з ягід горобини звичайної або обліпихи крушиновидної, або калини звичайної. Додатково вноситься емульгатор PGE 55. The composition for making butter biscuit cake mix contains wheat flour premium, sugar, butter, melange, cocoa powder, rowan berry powder ordinary or buckthorn buckthorn or viburnum common. An additional emulsifier is introduced PGE 55.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виготовлення бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 94939)
    (2014) Мирошник, Юлія Анатоліївна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
    Композиція для виготовлення бісквітного напівфабрикату містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор-пісок, масло вершкове, меланж, какао-порошок. Додатково вносяться порошок з ягід горобини звичайної або обліпихи крушиновидної, або калини звичайної. The composition for making the biscuit semi-finished product contains high quality wheat flour, sugar-sugar, butter, melange, cocoa powder. In addition, the powder is made from rowan berries of the usual or sea buckthorn croissant, or common currants.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виготовлення бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 83989)
    (2013) Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Косаківська, Ганна Сергіївна
    Опис до патенту на корисну модель. Композиція для виготовлення бісквітного напівфабрикату. Description to useful model patent. Composition for making a biscuit half-finished product.