Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Склад функціональної композиційної суміші для розсолу (Патент на корисну модель № 88973)(2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Кундєєва, Галина Олексіївна; Повх, Тетяна Михайлівна; Наріжна, Поліна ВікторівнаРозроблено склад функціональної композиційної суміші для розсолу, що включає сіль кухонну, воду, який відрізняєтьсятим, що додатково містить багатофункціональну добавку «Комбі Шинка», смакоароматичну добавку «Смакоаром яловичина», «Протемікс 75». The composition of functional composite mixture of brine, including salt, water, which vidriznyayetsyatym, further comprising a multifunctional additive "Combi ham" flavor additive "Smakoarom beef", "Protemiks 75".Документ Склад функціональної композиційної суміші для розсолу (Патент на корисну модель № 87994)(2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Кундєєва, Галина Олексіївна; Наріжна, Поліна Вікторівна; Повх, Тетяна МихайлівнаРозроблено склад функціональної композиційної суміші для розсолу, що включає сіль, воду, багатофункціональну добавку «Комбі Шинка», смако-ароматичну добавку «Смакоаром яловичина», «Протемікс 75», «Апроред». The composition of functional composite mixture of brine, including salt, water multifunction additive "Combi Ham" taste, aromatic additives "Smakoarom beef", "Protemiks 75", "Aprored."Документ Гамбургер «Дієтичний» (Патент на корисну модель № 86254)(2013) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Наріжна, Поліна ВікторівнаРозроблено гамбургер, що містить м'ясо, цибулю мелену, сіль кухонну, перець чорний мелений, який відрізняється тим, що як м'ясо містить м'ясо індиче та додатково містить висівки пшеничні, воду на гідратацію висівок, висівки для панірування. A hamburger is worked out that contains meat, bow ground, salt, pepper black ground, that differs in that as meat contains meat turkey-cock and additionally contains brans wheat, water on hydratation of brans, brans for coating.Документ Гамбургер «Особливий» (Патент на корисну модель №87052)(2013) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Повх, Тетяна Михайлівна; Наріжна, Поліна ВікторівнаРозроблено гамбургер, який містить яловичину жиловану вищого сорту, цибулю мелену, сіль кухонну, перець чорний мелений, який відрізняється тим, що додатково містить висівки пшеничні, воду на гідратацію висівок, висівки для паніровки. A hamburger, that contains a beef жиловану of top grade, bow ground, salt, pepper black ground, that differs in that additionally contains brans wheat, is worked out, water on hydratation of brans, brans for coating.Документ Пельмені оздоровчі з м'ясом індички (Патент № 82762)(2013) Пасічний, Василь Миколайович; Наріжна, Поліна ВікторівнаФормула корисної моделі: Розроблено рецептуру пельменів оздоровчих з м'ясом індички, що включають борошно пшеничне вищого ґатунку, цибулю ріпчасту свіжу, яйця курячі, цукор-пісок, перець чорний мелений, борошно на підсипку, олію рослинну, воду на гідратацію які відрізняються тим, що як м'ясо використовується м'ясо індички та додатково містить імуноукріплююча приправу на основі кухонної солі, зародки пшениці, перець червоний мелений, у наступному співвідношенні компонентів, мас. %: м'ясо індички 45,0-50,0 борошно пшеничне вищого ґатунку 30,0-36,0 цибуля ріпчаста свіжа 3,0-5,0 яйця курячі 1,5-2,5 імуноукріплююча приправа на основі кухонної солі 2,0-3,0 цукор-пісок 0,05-0,15 перець чорний мелений 0,05-0,15 перець червоний мелений 0,05-0,15 борошно на підсипку 0,8-1,2 олія рослинна 0,15-0,25 вода на гідратацію 7,0-9,0 зародки пшениці 2,0-4,0 Formula utility model: A recipe ravioli with meat turkey health, including wheat flour, fresh onion, eggs, sugar, black pepper, flour for addition, vegetable oil, water for hydration which differ in which is used as meat turkey meat and further comprising firming immunity seasoning from salt, wheat germ, ground red pepper, the following ratio of components, wt. %: turkey meat 45,0 - 50,0 wheat flour 30,0 - 36,0 fresh onions 3.0 - 5.0 eggs 1.5 - 2.5 firming immunity seasoning salt from 2.0 - 3.0 sugar 0,05 - 0,15 ground black pepper 0,05 - 0,15 ground red pepper 0,05 - 0,15 flour for addition 0.8 - 1.2 vegetable oil 0.15 - 0.25 water for hydration 7,0 - 9,0 wheat germ 2,0 - 4,0