Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Склад напою із сироватки молочної (Патент на винахід № 128577)(2024) Грек, Олена Вікторівна; Михалевич, Артур Петрович; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Тимчук, Алла ВікторівнаВинахід стосується складу напою із сироватки молочної, що містить сироватку молочну, фруктозу як підсолоджувач, пасту волоського горіха молочно-воскової стиглості, а також харчові волокна з високою водопоглинаючою здатністю .Документ Спосіб виробництва сироваткового сиру (Патент на корисну модель № 122628)(2020) Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Овсієнко, Кіра Володимирівна; Онопрійчук, Олена ОлександрівнаВинахід стосується способу виробництва сироваткового сиру, що включає згущення, структуроутворення, перемішування та охолодження, фасування, витримку продукту, причому після згущення вводять, а після структуроутворення додають пажитник, який попередньо витримують у воді. The invention relates to the method of production of whey cheese, which includes thickening, structuring, mixing and cooling, packaging, aging of the product, and after thickening, fenugreek is added after thickening, and after structuring, fenugreek is added, which is pre-aged in water.Документ Спосіб виробництва ферментованого напою з комбінованим складом сировини (Патент на корисну модель № 152652)(2023-01-30) Скуйбіда, Валерія Віталіївна; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла ВікторівнаСпосіб виробництва ферментованого напою з комбінованим складом сировини включає нормалізацію молока, гомогенізацію, пастеризацію, охолодження до температури заквашування, заквашування, сквашування та охолодження. При цьому в процесі нормалізації вносять сироватково-рослинну суміш, яку отримують із бульби Cyperus esculentus та підсирної молочної сироватки. The method of producing a fermented drink with a combined composition of raw materials includes milk normalization, homogenization, pasteurization, cooling to the fermentation temperature, fermentation, fermentation and cooling. At the same time, in the process of normalization, a whey-plant mixture is added, which is obtained from the tuber of Cyperus esculentus and whey.