Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Соус на основі окари для продуктів тривалого зберігання (патент на корисну модель № 127273)
    (2018) Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Ришканич, Роман Олександрович; Грабаровський, Андрій Володимирович
    В основу корисної моделі поставлена задача - розробити рецептуру соусу, збагаченого клітковиною, цінними мікроелементами, а також для збільшення харчової цінності. The goal of the utility model is to develop a recipe for the sauce, enriched with fiber, valuable microelements, as well as for increasing the nutritional value.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виробництва томатних соусів (Патент на корисну модель № 45802)
    (2009) Пасічний, Василь Миколайович; Дяченкo, Юлія Іванівна; Сулига, Оксана Юріївна
    Розроблено композиція для виробництва томатних соусів, яка включає бульйон м’ясний, рослинні наповнювачі, спеції, сіль кухонну, цукор, харчові добавки, яка відрізняється тим, що в якості рослинних наповнювачів використовуються сушену цибулю, моркву, сушений часник, гірчичний порошок, томатну пасту або томатне пюре, томатний сік, харчові кислоти, стабілізуючу суміш на основі натуральних спецій, харчових солей або борошна пшеничного, суміш на основі натуральних спецій, приправ, суміш харчових добавок на основі регуляторів кислотності, розпушувачів, емульгаторів, антиоксидантів, посилювачів смаку, харчових барвників. Designed composition for tomato sauce which comprises meat broth, vegetable fillers, seasonings, table salt, sugar, food additives, characterized in that the fillers are used as vegetable dried onions, carrots, dehydrated garlic, mustard powder, tomato paste ilitomatnoe puree tomatnyysok, food acids, stabilizing mixture based on natural number spices, edible salt or flour, mix based on natural spices, seasonings, a mixture of food additives on the basis of acidity regulators, baking powder, emulsifiers, antioxidants, flavor enhancers, food colorings.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виробництва кисло-солодких соусів (Патент на корисну модель № 47543)
    (2010) Пасічний, Василь Миколайович; Кареліна, Тетяна Олексіївна; Романішина, Оксана Миколаївна
    Розроблено композиція для виробництва кисло-солодких соусів, яка включає бульйон м’ясний, рослинні наповнювачі, спеції, сіль кухонну, цукор, харчові добавки, відрізняється тим, що в якості рослинних наповнювачів використовують сушену цибулю, моркву, томатну пасту або томатне пюре,харчові кислоти, сушений часник, гірчичний порошок, стабілізуючу суміш на основі гідроколоїдів та харчових солей або борошна пшеничного, суміш на основі натуральних спецій, приправ, суміш харчових добавок на основі регуляторів кислотності, розпушувачів, емульгаторів, антиоксидантів, посилювачів смаку, харчові барвники.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виробництва білого соусу (Патент на корисну модель № 47541)
    (2010) Пасічний, Василь Миколайович; Богдан, Ірина Олександрівна; Хом'якова, Валерія Сергіївна
    Розроблено композиція для виробництва білого соусу, яка включає бульйон м’ясний, рослинні наповнювачі, спеції, сіль кухонну, цукор, харчові добавки, яка відрізняється тим, що в якості рослинних наповнювачів використовуються сушену цибулю, моркву, вершки сухі рослинні або молочні, сухе молоко або суха молочна сироватка, харчові барвники, сушений часник, гірчичний порошок стабілізуючу суміш на основи гідроколоїдів та харчових солей або борошна пшеничного, суміш на основі натуральних спецій, приправ, суміш харчових добавок на основі регуляторів кислотності, розпушувачів, емульгаторів, антиоксидантів, посилювачів смаку.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виробництва сметанних соусів (Патент на корисну модель № 47542)
    (2009) Пасічний, Василь Миколайович; Федотова, Анастасія Василівна; Богдан, Ірина Олександрівна
    Розроблено композицію для виробництва сметанних соусів, яка включає бульйон м’ясний, рослинні наповнювачі, спеції, сіль кухонну, цукор, харчові добавки, яка відрізняється тим, що в якості рослинних наповнювачів використовуються сушену цибулю, моркву, сушений часник, гірчичний порошок сухі рослинні або молочні вершки, сухе молоко, кориця, сметана, харчові барвники, стабілізуючу суміш на основи гідроколоїдів та харчових солей або борошна пшеничного, композицію спецій та приправ на основі натуральних спецій та приправ, композицію харчових добавок на основі регуляторів кислотності, розпушувач в, емульгаторів, антиоксидантів, посилювачів смаку. A composition for the production of cream sauce, which includes meat broth, vegetable fillers, spices, salt, sugar, food additives, characterized in that as the plant fillers used dried onions, carrots, dried garlic, mustard powder, dry cereal or dairy cream, milk, cinnamon, cream, food coloring, stabilizing compound based on hydrocolloids and food salts or wheat flour, spices and seasonings composition based on natural spices and seasonings, composition of food additives on acidity regulator, raising agent in, emulsifiers, antioxidants, аmplifier taste.