Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
  • Ескіз
    Документ
    Рецептура композиції напівфабрикату дрібно шматкового охолодженого з м’яса дикого кабана (Патент на корисну модель № 97557)
    (2015) Пешук, Людмила Василівна; Іщенко, Віра Миколаївна; Штик, Ірина Іванівна; Іванова, Тетяна Миколаївна
    Основною задачею корисної моделі є розроблення композиції напівфабрикату дрібношматкового охолодженого з м'яса дикого кабана з метою розширення асортименту та використання нетрадиційної м'ясної сировини. The main objective is to develop useful models compositions semi dribnoshmatkovoho chilled meat of wild boar to expand the assortment and the use of alternative raw meat.
  • Ескіз
    Документ
    Котлети «Patty» парові (Патент на корисну модель № 97504)
    (2015) Пешук, Людмила Василівна; Kopoвінa, Марiя Володимирiвна; Гагач, Іван Ігоревич
    Основною задачею корисної моделі є створення нової композиції для виготовлення котлет «Patty» парових, яка вирішується шляхом зміни компонентів та співвідношення між ними. The main objective of the utility model is to provide a new composition for the manufacture of cutlets "Patty" steam, which can be solved by modifying the components and the ratio between them.
  • Ескіз
    Документ
    Пельмені з додаванням мигдалю (Патент на корисну модель № 74801)
    (2012) Топчій, Оксана Анатоліївна; Пророка, Віктор Леонідович; Пешук, Людмила Василівна
    В основу корисної моделі поставлено задачу створення пельменів, до складу яких входить мигдаль смажений, який має високу харчову та поживну цінність, та розширення асортименту даного виду напівфабрикату. The basis of the utility model the task creation ravioli, which include roasted almonds, which has high nutritive and nutritive value, and expand the range of this type of semi-finished products.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виготовлення напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 56281)
    (2011) Пешук, Людмила Василівна; Салов, Климентій Миколайович
    В основу корисної моделі поставлено задачу створення нової композиції для виготовлення напівфабрикатів шляхом зміни складу компонентів і співвідношення між ними отримати продукт з підвищеними органолептичними і дієтичними властивостями, та підвищити термін зберігання в замороженому вигляді. The basis of the utility model on the task of creating a new composition for the manufacture of semi-finished products by changing the composition of components and the relationship between them to obtain a product with improved organoleptic and dietary properties, and increase shelf life in frozen form.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виготовлення напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 56283)
    (2011) Пешук, Людмила Василівна; Салов, Климентій Миколайович
    В основу корисної моделі поставлено задачу створення нової композиції для виготовлення напівфабрикатів шляхом зміни складу компонентів і співвідношення між ними отримати продукт з підвищеними органолептичними і дієтичними властивостями, та підвищити термін зберігання в замороженому вигляді. The basis of the utility model on the task of creating a new composition for the manufacture of semi-finished products by changing the composition of components and the relationship between them to obtain a product with improved organoleptic and dietary properties, and increase shelf life in frozen form.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виготовлення напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 56285)
    (2011) Пешук, Людмила Василівна; Салов, Климентій Миколайович
    В основу корисної моделі поставлено задачу створення нової композиції для виготовлення напівфабрикатів шляхом зміни складу компонентів і співвідношення між ними отримати продукт з підвищеними органолептичними і дієтичними властивостями, та підвищити термін зберігання в замороженому вигляді. The basis of the utility model on the task of creating a new composition for the manufacture of semi-finished products by changing the composition of components and the relationship between them to obtain a product with improved organoleptic and dietary properties, and increase shelf life in frozen form.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виготовлення напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 56286)
    (2010) Пешук, Людмила Василівна; Салов, Климентій Миколайович
    В основу корисної моделі поставлено задачу створення нової композиції для виготовлення напівфабрикатів шляхом зміни складу компонентів і співвідношення між ними отримати продукт з підвищеними органолептичними і дієтичними властивостями, та підвищити термін зберігання в замороженому вигляді. The basis of the utility model on the task of creating a new composition for the manufacture of semi-finished products by changing the composition of components and the relationship between them to obtain a product with improved organoleptic and dietary properties, and increase shelf life in frozen form.
  • Ескіз
    Документ
    Фарш для виробництва м’ясних заморожених напівфабрикатів в тістовій оболонці (Патент на корисну модель № 55129)
    (2010) Пешук, Людмила Василівна; Журавель, Олена Вікторівна
    Основним завданням корисної моделі є створення композиції фаршу для виробництва м’ясних заморожених напівфабрикатів в тістовій оболонці, з підвищеною біологічною та хaрчовою цінністю продукції, збагачення м’ясних виробів макро- та мікроелементами, вітамінами, розширення їх асортименту, а також зниження собівартості. The main objective is to create a useful model composition stuffing for meat frozen food in dough shell with high biological value and hirchovoyu product enrichment of meat products of macro-and micronutrients, vitamins, expanding their range and cost reduction.
  • Ескіз
    Документ
    М’ясний фарш для виробництва січених напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 56168 )
    (2012) Пешук, Людмила Василівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Журавель, Олена Вікторівна
    При використанні м'ясного фаршу з додаванням грибів, дає можливість частково замінити м'ясну сировину грибною збагачуючи м'ясопродукти макро- та мікронутрієнтами, ессенціальними кислотами, речовинами необхідними для нормального функціонування людського організму. Using minced meat with the addition of mushrooms, allows partially replace meat raw meat mushroom enriching macro-and micronutrients, essential acids, substances essential for normal functioning of the human body.