Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Шинка з оленини (Патент на корисну модель № 83978)
    (2013) Пешук, Людмила Василівна; Штик, Ірина Іванівна; Клишко, Марина Леонідівна; Вакулюк, Тетяна Сергіївна
    Основним завданням корисної моделі є створення нової композиції для виготовлення шинки, в якій змінюється склад компонентів. Поставлена задача вирішується тим, що шинка з оленини, яка містить яловичину, перець чорний мелений, сіль, нітрит натрію та воду, згідно корисної моделі додатково містить оленину, суміш трав (орегано, базиліку, майорану), імбир, суміш для ін’єктування.
  • Ескіз
    Документ
    Шинка варена з м'ясом оленя (Патент на корисну модель № 83975)
    (2013) Пешук, Людмила Василівна; Штик, Ірина Іванівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Рогова, Катерина Іванівна
    Основа корисної моделі полягає у створенні нової композиції для виготовлення шинок шляхом зміни складу компонентів і співвідношення між ними , отримати продукт з підвищеними органолептичними властивостями та досягнути його збалансованості за амінокислотним складом.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва копчено-вареної шинки ’’Делікатесна” (Патент на корисну модель № 80718)
    (2013) Пешук, Людмила Василівна; Дубяга, Вiталiй Михайлович; Іванова, Тетяна Миколаївна
    Задача корисної моделі є розширення асортименту виробництва копчено-варених виробів шляхом виконання технологічних операцій з максимальним збереженням амінокислотного, вітамінного і мінерального складу готового продукту. Problem useful model is the expansion of assortment of smoked-cooked products through technological operations with maximum preservation of amino acid, vitamin and the mineral composition of the product.