Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива «Мюслі» (Патент на винахід № 106096)
    (2014) Поліщук, Галина Євгеніївна; Рибак, Ольга Миколаївна; Гулак, Олена Володимирівна
    Запатентований склад морозива "Мюслі" дозволяє збагатити продукт білками, вуглеводами, харчовими волокнами та біологічно активними речовинами вівса та плодової сировини, які здатні формувати та зберігати структуру продукту протягом гарантованого терміну зберігання. Patented cream composition "Muesli" allows you to enrich the product proteins, carbohydrates, dietary fiber and biologically active substances of raw oats and fruit that are able to form and maintain product structure for a guaranteed shelf life.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва морозива на молочній основі з яблучним пюре (Патент України на корисну модель № 84735)
    (2013) Мацько, Любов Михайлівна; Поліщук, Галина Євгеніївна
    Технічний результат полягає у створенні способу виробництва морозива на молочній основі з яблучним пюре, що дає можливість повністю виключити додаткове внесення стабілізаторів, за рахунок використання активованого яблучного пюре. The technical result is to create a method of production of milk-based ice cream with apple puree, which makes it possible to completely eliminate the addition of stabilizers, through the use of activated apple puree.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива «Мюслі» (Патент на корисну модель № 75420)
    (2012) Поліщук, Галина Євгеніївна; Рибак, Ольга Миколаївна; Гулак, Олена Володимирівна
    Запатентований склад морозива "Мюслі" дозволяє збагатити продукт білками, вуглеводами, харчовими волокнами та біологічно активними речовинами вівса та плодової сировини, які здатні формувати та зберігати структуру продукту протягом гарантованого терміну зберігання. Patented cream composition "Muesli" allows you to enrich the product proteins, carbohydrates, dietary fiber and biologically active substances of raw oats and fruit that are able to form and maintain product structure for a guaranteed shelf life.