Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Ковбаса «Куряча» (Патент на корисну модель № 97224)
    (2015) Пасічний, Василь Миколайович; Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Мозоль, Юлія Василівна; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна
    Корисна модель належить до м'ясної промисловості і може бути застосована на м'ясокомбінатах та інших підприємствах харчової промисловості різних форм власності, які виготовляють ковбасні вироби. В основу корисної моделі поставлена задача удосконалення рецептури ковбас при використанні додаткових джерел білка рослинного походження за рахунок регіональних білкових ресурсів нетрадиційної сировини, яка забезпечувала б одержання нових виробів із збалансованим складом поживних речовин. The utility model belongs to the meat industry and can be used at meat plants and other food industry enterprises of various forms of ownership that produce sausages. The utility model is based on the task of improving the recipe of sausages using additional sources of vegetable protein due to regional protein resources of non-traditional raw materials, which would provide new products with a balanced composition of nutrients.
  • Ескіз
    Документ
    Ковбаски «Курячі» (Патент № 103975)
    (2013) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Мозоль, Юлія Василівна
    Розроблено ковбаски, що містять м’ясо курей механічного обвалювання, цибулю,часник свіжий,перець чорний,коріандр,кухонну сіль та воду,які відрізняються тим, що додатково містять амарантове борошно, гідратоване у співвідношенні 1:1 в кількості 14-16%. Developed sausages containing mechanically deboned chicken meat, onion, garlic svіzhy, black pepper, korіandr, table salt and water, which are characterized in that additionally contain amaranth flour, hydrated in a 1:1 ratio in the amount of 14-16%.
  • Ескіз
    Документ
    Ковбаса варено-копчена «Карпатська» (Патент на корисну модель № 85604)
    (2013) Лозинський, Іван Романович; Страшинський, Ігор Мирославович
    Розроблено варено-копчену ковбасу, що містить свинину напівжирну, кухонну сіль, перець чорний, нітрит натрію, яка відрізняється тим, що додатково містить м’ясо косулі в кількості 48-54 %. Have been developed a boiled-smoked sausages which containing pork, salt, black pepper, sodium nitrite, which is characterized in that it further comprises a roe deer meat in quantities of 48-54%.
  • Ескіз
    Документ
    Варена ковбаса «Дієтична» (Патент на корисну модель № 80657)
    (2013) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Мензелевський, Євген Володимирович
    Розроблено варену ковбасу, що містить яловичину жиловану 1-го сорту та свинину напівжирну подрібнену, молоко сухе знежирене, кухонну сіль, цукор пісок, перець чорний мелений, перець духмяний та часник, яка відрізняється тим , що додатково містить зародки пшениці та пектин яблучний. Have been developed recipe of cooked sausages that containing beef 1st grade and bolded chopped pork, milk powder, salt, sugar, black pepper, allspice and garlic. Cooked sausage is different in that the comprising wheat germ and apple pectin.
  • Ескіз
    Документ
    Склад ковбасного виробу (Патент на корисну модель № 80717)
    (2013) Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Дорофеєва, Ірина Олександрівна
    Ковбасний виріб містить яловичину, свинину, меланж та додатково містить суху молочну сироватку. Sausage product contains beef, pork, egg, and additionally comprising a dry whey.
  • Ескіз
    Документ
    Варена ковбаса (Патент на корисну модель № 80713)
    (2013) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Коломієць, Роман Анатолійович
    Варена ковбаса містить яловичину, свинину, суху сироватку, спеції та додатково містить білкову емульсію. Boiled sausages containing beef, pork, dry whey, spices, and additionally comprising a protein emulsion.