Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
18 результатів
Результати пошуку
Документ Композиція для збагачення харчових продуктів спеціального дієтичного споживання (для спортсменів) (Патент на корисну модель №128200)(2018) Сімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна; Стеценко, Наталія ОлександрівнаКомпозиції для збагачення харчових продуктів спеціального дієтичного споживання, що містить що включає бурштинову кислоту та L-карнітин, сухе незбиране молоко, порошки із ягід чорноплідної горобини, імбиру та цукор. The invention relates to a functional composition for the enrichment of foods for special dietary use comprising amber and L-carnitine, the milk, a powder of black currant, and sugar.Документ М'ясо-рослинний кулінарний виріб (Патент на винахід № 116930)(2018) Солодко, Лілія Миколаївна; Сімахіна, Галина ОлександрівнаМ'ясо-рослинний кулінарний виріб містить капусту свіжу, яловичину (котлетне м'ясо), крупу рисову, цибулю, маргарин столовий. Додатково містить білоквмісний напівфабрикат із зеленої маси цукрового буряку, портулаку та черемші, воду для відновлення, сіль харчову, перець чорний мелений. Meat and vegetable culinary product contain fresh cabbage, beef (cutlet meat), onion, margarine tableware. Also supplements contain protein-containing semi-finished products of green mass of sugar beet, purslane and ramsons, water for recovery, food salt, black pepper milled.Документ М'ясо-рослинний кулінарний виріб (Патент на винахід № 117722)(2018) Солодко, Лілія Миколаївна; Сімахіна, Галина ОлександрівнаМ'ясо-рослинний кулінарний виріб містить подрібнене м'ясо (котлетне м'ясо), цибулю, сіль харчову, перець чорний мелений та сухарі для панірування. Додатково містить білоквмісний напівфабрикат із зеленої маси цукрового буряку, портулаку та черемші, воду для відновлення. Meat and vegetable culinary product contain crushed meat (cutlet meat), onion, food salt, black pepper milled and crackers for panning. Also supplements contain protein-containing semi-finished products of green mass of sugar beet, purslane and ramsons, water for recovery.Документ Круп’яний кулінарний виріб (Патент на винахід № 114984)(2017) Солодко, Лілія Миколаївна; Сімахіна, Галина ОлександрівнаВинахід стосується круп'яного кулінарного виробу, що містить крупу гречану, воду, яйця, сир кисломолочний, маргарин, сухарі пшеничні, сметану, причому виріб додатково містить білоквмісний напівфабрикат із зеленої маси цукрового буряку та черемші, сіль та спеції. The invention relates to a cereal culinary product, comprising buckwheat, water, eggs, sour milk cheese, margarine, wheat crackers, sour cream, and the product further comprises a of protein-containing semi-products from the green mass of sugar beet and ramsons, salt and spices.Документ М'ясо-рослинні кулінарні вироби (патент на корисну модель № 123419)(2018) Солодко, Лілія Миколаївна; Сімахіна, Галина ОлександрівнаМ'ясо-рослинні кулінарні вироби містять подрібнене м'ясо (котлетне м'ясо), цибулю і добавку, а для панірування - сухарі. Як добавки містять білоквмісний напівфабрикат із зеленої маси цукрового буряку, портулаку та черемші, воду для відновлення, сіль харчову, перець чорний мелений. Meat and vegetable culinary products contain crushed meat (cutlet meat), onion and an additive, and for panning - crackers. As supplements contain protein-containing semi-finished products of green mass of sugar beet, purslane and ramsons, water for recovery, food salt, black pepper milled.Документ Сухий білково-рослинний напівфабрикат з молочної сироватки багатофункціонального призначення для збагачення харчових продуктів спеціального дієтичного споживання (для військовослужбовців)(2018) Сімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Ярош, Катерина ОлександрівнаВинахід стосується сухого білково-рослинний напівфабрикату з молочної сироватки багатофункціонального призначення для збагачення харчових продуктів спеціального дієтичного харчування, що містить молочну сироватку, причому напівфабрикат додатково містить бурштинову кислоту, L-карнітин, кріопорошки із цукрового буряку, моркви, гарбуза. The invention relates to a dry protein vegetable semifinished product of multivariate milk whey for the enrichment of foods for special dietary foods containing milk whey, the semifinished additionally containing amber acid, L-carnitine, sugar beet cryopresources, carrots, and pumpkin.Документ Функціональна композиція для збагачення харчових продуктів спеціального дієтичного споживання (для військовослужбовців)(2017) Сімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна; Стеценко, Наталія ОлександрівнаВинахід стосується функціональної композиції для збагачення харчових продуктів спеціального дієтичного споживання, що містить бурштинову кислоту та L-карнітин, причому композиція додатково містить концентрат білків молочної сироватки, порошок із ягід чорної смородини, цукор. The invention relates to a functional composition for the enrichment of foods for special dietary use comprising amber and L-carnitine, the composition further comprising a concentrate of whey proteins, a powder of black currant, and sugar.Документ Склад харчової емульсії (Патент на корисну модель № 110865)(2016) Поліщук, Галина Євгеніївна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Устименко, Ігор МиколайовичСклад харчової емульсії містить купажовану олію, воду та емульгатор. Як емульгатор застосовують казеїнат натрію та емульгатор Естер Твердий (Т2). Состав пищевой эмульсии содержит купажированное масло, воду и эмульгатор. как эмульгатор применяют казеинат натрия и эмульгатор Эстер Твердый (Т2). The composition of food emulsions containing kupazhovanu oil, water and emulsifier. As emulsifier using sodium caseinate and the emulsifier Esther solid (T2).Документ Склад морозива молочно-виноградного (Патент на корисну модель № 94896)(2014) Мартич, Віталій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Кушнір, Таїсія ВолодимирівнаСклад морозива молочно-виноградного містить сухий знежирений молочний залишок, молочний та / або рослинний жир, цукор, стабілізаційну систему Сгетосіап БЕ 406, воду, додатково містить вичавки з темних сортів винограду. Composition grape ice cream milk-containing fat dry milk residue milk and / or vegetable fat, sugar, and stabilization system Shetosiap BE 406, water, additionally containing pomace from dark grapes.Документ Склад морозива молочно-виноградного (Патент на винахід № 110272)(2015) Мартич, Віталій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Кушнір, Таїсія ВолодимирівнаСклад морозива молочно-виноградного містить сухий знежирений молочний залишок, молочний та/або рослинний жир, цукор, стабілізаційну систему Сгетосіап БЕ 406, воду, додатково містить вичавки з темних сортів винограду. Composition grape ice cream milk-containing fat dry milk residue milk and / or vegetable fat, sugar, and stabilization system Shetosiap BE 406, water, additionally containing pomace from dark grapes.