Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
43 результатів
Результати пошуку
Документ Склад кефіру, збагаченого білком (Патент на винахід № 123245)(2021) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Устименко, Ігор Миколайович; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Костенко, Олена ВалентинівнаСклад кефіру, збагаченого білком, який містить молоко знежирене, концентрат грибкової кефірної закваски, який відрізняється тим, що додатково містить сухе знежирене молоко та концентрат сироваткових білків.Документ Морозиво з комбінованим складом сировини на кисломолочній основі (патент на винахід № 121724)(2020) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сапіга, Вікторія ЯрославівнаВинахід стосується складу морозива з комбінованим складом сировини на кисломолочній основі, який містить жировий компонент, сухе знежирене молоко, цукор, стабілізатор, закваску, концентрат сироваткових білків та воду питну, де як жировий компонент застосовується харчова емульсія на основі купажованої олії, як стабілізатор застосовується казеїнат натрію та казеїнат кальцію за співвідношення 1:1, як закваска використовується закваска, що складається з пробіотичних штамів молочнокислих та біфідобактерій Bifidobacterium longum, Lactococcus lactis subsp.diacetilactis, Streptococcus salivarius subsp. mhermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus.Документ Морозиво з комбінованим складом сировини на кисломолочній основі (патент на корисну модель № 138581)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сапіга, Вікторія ЯрославівнаСклад морозива з комбінованим складом сировини на кисломолочній основі містить жировий компонент, сухе знежирене молоко, цукор, стабілізатор, закваску та воду питну. Як жировий компонент застосовується харчова емульсія на основі купажованої олії, як стабілізатор застосовується казеїнат натрію та казеїнат кальцію за співвідношенням 1:1, як закваска використовується закваска, що складається з пробіотичних штамів молочнокислих та біфідобактерій Bifidobacterium longum, Lactococcus lactis subsp. diacetilactis, Streptococcus salivarius subsp. mhermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus, та додатково містить концентрат сироваткових білків.Документ Склад продукту кефірного (Патент на корисну модель № 138730)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаДокумент Склад кефіру, збагаченого білком (Патент на корисну модель № 139544)(2020) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Устименко, Ігор Миколайович; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Костенко, Олена ВалентинівнаДокумент Спосіб отримання сметанного продукту (Патент на винахід № 120226)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаДокумент Спосіб отримання харчової емульсії (Патент на винахід № 120225)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаДокумент Спосіб отримання харчової емульсії (Патент на винахід № 119941)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаДокумент Спосіб отримання харчової емульсії (Патент на винахід № 119618)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаДокумент Склад харчової емульсії (Патент на винахід № 119617)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна