Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Пюре-напівфабрикат овочевий (Патент на корисну модель № 66631)(2012) Бандуренко, Галина Михайлівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Корецька, Ірина Львівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Гуріна, Олена ОлександрівнаПюре-напівфабрикат овочевий містить пюре овочеве, яблучну пектиновмісну пасту та лимонну кислоту. Vegetable puree half-finished product comprises vegetable puree, apple pectin-containing paste and citric acid.Документ Повидло з цукрового буряку (Патент на корисну модель № 54346)(2010) Бандуренко, Галина Михайлівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Писарєв, Максим ГригоровичПовидло з цукрового буряку містить пюре овочеве, цукор та лимонну кислоту. Як пюре містить пюре з цукрового буряку та додатково містить аскорбінову кислоту. A sugar beet jam comprises vegetable puree, sugar and citric acid. It comprises sugar beet puree as the puree and is supplemented with ascorbic acid.Документ Пюре-напівфабрикат плодово-буряковий (Патент на корисну модель № 66628)(2012) Бандуренко, Галина Михайлівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Корецька, Ірина Львівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Гуріна, Олена ОлександрівнаПюре-напівфабрикат плодово-буряковий включає пюре плодове, пюре з цукрового буряку та лимонну кислоту. Fruit-and-beet puree half-finished product includes fruit puree, sugar beet puree and citric acid.Документ Спосіб отримання пюре-напівфабрикату з цукрового буряку (Патент на корисну модель № 55076)(2010) Бандуренко, Галина Михайлівна; Писарєв, Максим Григорович; Хомічак, Любомир МихайловичСпосіб отримання пюре-напівфабрикату з цукрового буряку, який включає інспекцію, миття, очищення, подрібнення сировини, бланшування, протирання. Як сировину використовують цукровий буряк, подрібнення цукрового буряку проводять до розмірів шматочків 5-15 мм, потім проводять змішування отриманих шматочків з розчинами лимонної та аскорбінової кислот та розварювання при температурі 98-100 °С протягом 30-50 хвилин. Мethod for making a puree half-finished product of sugar beet, which includes inspecting, washing, cleaning, shredding raw material, blanching, pulping. Sugar beet is used as a raw material, shredding of the sugar beet is carried out up to sizes of pieces of 5-15 mm, then the pieces obtained are mixed with solutions of citric and ascorbic acids and boiled soft at a temperature of 98-100°C for 30-50 minutes.Документ Пюре-напівфабрикат з цукрового буряку (Патент на корисну модель № 55074)(2010) Бандуренко, Галина Михайлівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Писарєв, Максим ГригоровичПюре-напівфабрикат з цукрового буряку містить овочеве пюре та пюре з цукрового буряку, а також лимонну й аскорбінову кислоти. A puree half-finished product of sugar beet contains vegetable puree, sugar beet puree and citric and ascorbic acids.Документ Повидло з цукрового буряку та журавлини (Патент на корисну модель № 55061)(2010) Бандуренко, Галина Михайлівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Писарєв, Максим ГригоровичПовидло з цукрового буряку та журавлини включає пюре овочеве, цукор, лимонну кислоту. Як овочеве пюре воно містить пюре з цукрового буряку та додатково містить пюре з журавлини та аскорбінову кислоту. Sugar beet and cranberry jam comprises vegetable puree, sugar, citric acid. It comprises sugar beet as the vegetable puree and is supplemented with cranberry puree and ascorbic acid.