Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виготовлення шинок ( Патент на корисну модель № 85609)
    (2013) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Лоскутова, Ксенія Сергіївна; Мартьянова, Ірина Сергіївна; Мельник, Віталія Миколаївна; Мухомор, Наталія Ігорівна
    Розроблено композицію для виготовлення шинок,що містить яловичину,сіль,хлорид натрію,прянощі,нітрит натрію, фосфати, воду, яка відрізняється тим,що додатково містить білок плазми крові Vepro 75,сполучнотканинний білок Pro-Gel 95, карагенан, камедь ксантану, ериторбат натрію, декстрозу, при певному співвідношенні компонентів,мас.%.Технічний результат корисної моделі полягає у створенні нової композиції для виготовлення шинок,яка забезпечить раціональне використання м'ясної сировини, розширить асортимент солених виробів з м'яса, покращить органолептичні якісні показники і харчову цінність продукції, підвищить вихід готової продукції та знизить її собівартість.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виготовлення шинок (Патент на корисну модель № 65940)
    (Патентнакориснумодель 65940, МПК A23L 1/052 Композиція для виготовлення шинок / Кишенько І. І., Гапченко Н. О., Бондар С. В. ; патентовласник – Національний університет харчових технологій. - № u201102615 ; заявл. 09.03.2011 ; опубл. 26.12.2011, Бюл. №1., 2011) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Гапченко, Наталія Олегівна; Бондар, Світлана Віталіївна
    Розроблено композицію для виготовлення шинок , що містить яловичину74,7-84,1, сіль1,9-2,1, прянощі 0,45-0,50, нітрит натрію 0,037-0,042, пірофосфат або дифосфат 0,22-0,25, рослинну білкову добавку 1,868-2,944,воду, яка відрізняється тим, що містить тваринний білок 0,037-0,084. Designed for the production of hams composition containing beef 74,7-84, 1, 1,9-2 salt, 1, 0,45-0,50 spices, sodium nitrite 0,037-0,042, pyrophosphate or diphosphate0,22-0,25 , vegetable protein supplement 1,868-2,944, water, characterized in that it contains animal protein 0,037-0,084.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виготовлення шинок (Патент на корисну модель № 46881)
    (Патент на корисну модель 46881, МПК A23L 1/03 Композиція для виготовлення шинок / Кишенько І. І., Колесник Д. В., Донець О. П. ; патентовласник – Національний університет харчових технологій. - № u200907184 ; заявл. 09.07.2009 ; опубл. 11.01.2010, Бюл. №1., 2010) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Колесник, Дмитро Валерійович; Донець, Олександр Петрович
    Розроблена композиція для виготовлення шинок, що містить свинину 74,7-84,1, сіль 2,0-2,2, хлорид калію 0,2-0,4, прянощі 0,48, нітрит натрію 0,05, пірофосфат (Е450) або дифосфат (Е450) 0,29, яка відрізняється тим, що додатково містить тваринну білкову добавку Pro-Gel 95,карагінан, модифікований крохмаль при даному співвідношенні. Developed a composition for manufacturing hams, pork containing 74,7-84,1, 2,0-2,2 salt, potassium chloride0,2-0,4, 0,48 spices, sodium nitrite 0,05, pyrophosphate (E450) or diphosphate (E450) 0,29, characterized in that it additionally contains animal protein supplement Pro-Gel 95, carrageenan modified starch at a given ratio.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виготовлення шинок (Патент на винахід № 73061 А)
    (Деклараційний патент на винахід 73061А, A23L 1/052. Композиція для виготовлення шинок / Кишенько І. І., Мусієнко І. В., Мисюра Ю. М., Лаптєва В. О. / патентовласник – Національний університет харчових технологій. - № 20031212255 ; заявл. 24.12.2003 ; опубл. 16.05.2005, Бюл. №5., 2005) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Мусієнко, Ігор Васильович; Мисюра, Юлія Миколаївна; Лаптєва, Валентина Олексіївна
    Розроблено композицію для виготовлення шинок, що місить свинину 38,7-40,5, сіль 1,7, хлорид калію 0,3, прянощі 0,2, нітрит натрію 0,07, пірофосфат (Е450) або дифосфат 0,3, воду 10,85-14,4, яка відрізняється тим що додатково містить рослинну білкову добавку 2,0, каркгінат 0,65-0,7, камедь тара 0,25, модифікований крохмаль 3,0, підсилювач смаку 0,07, при даному співвідношенні компонентів. A composition for the manufacture of hams that kneads 38,7-40,5 pork, salt 1.7, potassium chloride 0.3, 0.2 spices, sodium nitrite 0.07, pyrophosphate (E450) or diphosphate 0.3, water 10,85-14,4, wherein further comprising a vegetable protein supplement 2.0, karkhinat 0,65-0,7, gum packaging 0.25, modified starch 3.0, flavor enhancer 0.07, for a given component ratio.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виготовлення шинки (Патент на винахід № 72716 А)
    (Деклараційний патент на винахід 72716A, A23L 1/052 Композиція для виготовлення шинки / Кишенько І. І., Мисюра Ю. М., Мусієнко І. В., Драган О. І. ; патентовласник – Національний університет харчових технологій. - № 20031212349 ; заявл. 25.12.2003 ; опубл. 15.03.2005, Бюл. №3., 2005) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Мисюра, Юлія Миколаївна; Мусієнко, Ігор Васильович; Драган, Олена Іванівна
    Розроблено композицію для виготовлення шинок, що місить свинину 38,7-40,5, сіль 1,7, хлорид калію 0,3, прянощі 0,2, нітрит натрію 0,07, пірофосфат (Е450) або дифосфат 0,3, воду 10,85-14,4, яка відрізняється тим що додатково містить рослинну білкову добавку 2,0, карагінан 0,65-0,7, камедь тара 0,25, модифікований крохмаль 3,0, підсилювач смаку 0,07, при даному співвідношенні компонентів. Designed for the production of hams composition that contains 38,7-40,5 pork, salt 1,7, potassium chloride 0,3, 0,2 spices, sodium nitrite 0,07, pyrophosphate (E450) or diphosphate0,3, water 10,85-14,4, which is characterized in that it further comprises vegetable protein supplement 2,0, 0,65-0,7 carrageenan, tara gum0,25, modified starch 3,0, flavor enhancer 0,07, at this ratio of components.