Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Композиція для виготовлення шинок з сироватковим альбуміном (Патент на корисну модель № 83999)(2013) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Мартинова, Анна Валеріївна; Мазун, Антоніна МиколаївнаКомпозиція для виготовлення шинок включає: яловичину, сіль, прянощі, нітрит натрію та воду, при цьому додатково містить сироватковий альбумін при наступному співвідношенні компонентів, %: яловичина 77,7-89,1 сіль 2,1-2,2 прянощі 0,50-0,52 нітрит натрію 0,037-0,042 сироватковий альбумін 1,405-3,024 вода решта. The composition for the manufacture of taverns includes: beef, salt, spices, sodium nitrite and water, with additionally containing serum albumin with the following ratio of components,%: beef 77.7-89.1 salt 2.1-2.2 spices 0.50 -0,52 nitrite sodium 0,037-0,042 serum albumin 1,405-3,024 water the rest.Документ Композиція виготовлення шинок (Патент на винахід № 70678)(2004) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Мисюра, Юлія Миколаївна; Мусієнко, Ігор ВасильовичРозроблено композицію для виготовлення шинок, що містить яловичину, сіль, хлорид калію, прянощі, нітрит натрію, пірофосфат (Е 450), або дифосфат (Е 450), воду, яка відрізняється тим, що додатково містить рослинну білкову добавку, карагенан, модифікований крохмаль при наступному співвідношенні компонентів, мас. %: Технічний результат. Даний винахід дозволяє розширити асортимент шинок з яловичини, а також отримати дієтичний продукт. A composition for the manufacture of hams containing beef , salt, potassium chloride , spices, sodium nitrite, pyrophosphate (E 450) or diphosphate (E 450) , water, wherein further comprising a vegetable protein supplement, carrageenan , modified starch in following ratio of components , wt. %: The technical result. The present invention allows to extend the range of hams beef, and get dietary products .Документ Композиція для виготовлення шинок (Патент на корисну модель № 65940)(Патентнакориснумодель 65940, МПК A23L 1/052 Композиція для виготовлення шинок / Кишенько І. І., Гапченко Н. О., Бондар С. В. ; патентовласник – Національний університет харчових технологій. - № u201102615 ; заявл. 09.03.2011 ; опубл. 26.12.2011, Бюл. №1., 2011) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Гапченко, Наталія Олегівна; Бондар, Світлана ВіталіївнаРозроблено композицію для виготовлення шинок , що містить яловичину74,7-84,1, сіль1,9-2,1, прянощі 0,45-0,50, нітрит натрію 0,037-0,042, пірофосфат або дифосфат 0,22-0,25, рослинну білкову добавку 1,868-2,944,воду, яка відрізняється тим, що містить тваринний білок 0,037-0,084. Designed for the production of hams composition containing beef 74,7-84, 1, 1,9-2 salt, 1, 0,45-0,50 spices, sodium nitrite 0,037-0,042, pyrophosphate or diphosphate0,22-0,25 , vegetable protein supplement 1,868-2,944, water, characterized in that it contains animal protein 0,037-0,084.Документ Композиція для виготовлення шинок (Патент на корисну модель № 46881)(Патент на корисну модель 46881, МПК A23L 1/03 Композиція для виготовлення шинок / Кишенько І. І., Колесник Д. В., Донець О. П. ; патентовласник – Національний університет харчових технологій. - № u200907184 ; заявл. 09.07.2009 ; опубл. 11.01.2010, Бюл. №1., 2010) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Колесник, Дмитро Валерійович; Донець, Олександр ПетровичРозроблена композиція для виготовлення шинок, що містить свинину 74,7-84,1, сіль 2,0-2,2, хлорид калію 0,2-0,4, прянощі 0,48, нітрит натрію 0,05, пірофосфат (Е450) або дифосфат (Е450) 0,29, яка відрізняється тим, що додатково містить тваринну білкову добавку Pro-Gel 95,карагінан, модифікований крохмаль при даному співвідношенні. Developed a composition for manufacturing hams, pork containing 74,7-84,1, 2,0-2,2 salt, potassium chloride0,2-0,4, 0,48 spices, sodium nitrite 0,05, pyrophosphate (E450) or diphosphate (E450) 0,29, characterized in that it additionally contains animal protein supplement Pro-Gel 95, carrageenan modified starch at a given ratio.