Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
216 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб отримання сиру м’якого з козиного молока (Патент України на винахід № 126521)(2019) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Корольчук, Ірина Миколаївна; Скрипник, Олексій ВікторовичВинахід стосується способу отримання м'якого сиру, що включає використання як молочної основи молока козиного незбираного, яке піддають зсіданню під дією сичужного ферменту, а також додають до молока кальцій хлористий та закваску чистих культур молочнокислих мікроорганізмів, причому додатково в козине молоко додають прянощі, такі як куркума або імбир, або гуньба сінна.Документ Цукерка з фруктовим корпусом «Вата» (Патент України на винахід № 120241)(2018) Авраменко, Максим Михайлович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаВинахід стосується цукерки з фруктовим корпусом, що містить курагу, мед, волоський горіх та додатково містить корицю, мускатний горіх, куркуму, кардамон, банан сушений, насіння соняшникe, моркву сушену, морські водорості.Документ Цукерка з фруктовим корпусом «Пітта» (Патент України на винахід № 120576)(2019) Авраменко, Максим Михайлович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаВинахід стосується цукерки з фруктовим корпусом, що містить сухофрукт інжир, мед, горіх волоський, м'яту, бутони троянд, коріандр, куркуму, банан сушений, насіння гарбуза, селеру сушену, морські водорості.Документ Цукерка з фруктовим корпусом «Капха» (Патент України на винахід № 120575)(2019) Авраменко, Максим Михайлович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаВинахід стосується цукерки з фруктовим корпусом, що містить сухофрукт інжир, мед, горіх волоський, м'яту, бутони троянд, коріандр, куркуму, банан сушений, насіння гарбуза, селеру сушену, морські водорості.Документ Смузі «Живинка»(2018) Павлюченко, Олена Станіславівна; Вовк, Ганна МихайлівнаСмузі на основі авокадо і ківі, відрізняється тим, що в рецептуру додатково включено банан і вівсяний відвар. Smoothie based on avocado and kiwi, differs in that the recipe additionally includes banana and oat broth.Документ Молочно-рослинний напій «Сонячний»(2017) Троцюк, Галина Юріївна; Шевченко, Сергій Олександрович; Павлюченко, Олена СтаніславівнаМолочно-рослинний напій містить молоко пастеризоване 1,5 % жирності, морквяний та яблучний фреші, мед та квітковий пилок. The milk-vegetable drink contains pasteurized milk 1.5% fat, fresh carrot and apple, honey and flower pollen.Документ Вівсяне печиво «TASTY»(2018) Павлюченко, Олена Станіславівна; Радькевич, Світлана МиколаївнаВід «Вівсяного» печиво, відрізняється тим, що в рецептуру входять яйця, вівсяні та мигдалеві пластівці. From "Oatmeal" cookies, it differs in that the recipe includes eggs, oatmeal and almond flakesДокумент Суфле дієтичного призначення на основі ізомальтитолу та фруктози (Патент на корисну модель № 134363)(2019) Мурзін, Андрій Вадимович; Мурзіна, Анастасія Едуардівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Фурманова, Юлія ПетрівнаСуфле дієтичного призначення містить агар, білок яєчний сухий, кислоту лимонну, есенцію, згідно з корисною моделлю додатково містить ізомальтитол та фруктозу.The dietary soufflé comprises agar, an egg-dried protein, a citric acid and an essence, according to the invention additionally contains isomalitol and fructose.Документ Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 139239)(2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Іщенко, Ганна ВалеріївнаСклад низькокалорійного білкового десерту, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре з пепіно. The composition of a low-calorie protein dessert, including applesauce, egg white powder, a sweetener, which differs in that it includes glucose-fructose syrup as a sweetener and additionally includes mashed potatoes with pepino.Документ Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 137456)(2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Загорська, Катерина Сергіївна; Кравчук, Надія МиколаївнаСклад низькокалорійного білкового десерту, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить мальтодекстрин ДЄ10-12 та додатково входить сироватка молочна та пюре з садової горобини. The composition of a low-calorie protein dessert, including applesauce, egg white powder, a sweetener, which differs in that it contains DE10-12 maltodextrin as a sweetener and additionally includes whey and puree from garden rowan,