Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 216
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб отримання сиру м’якого з козиного молока (Патент України на винахід № 126521)
    (2019) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Корольчук, Ірина Миколаївна; Скрипник, Олексій Вікторович
    Винахід стосується способу отримання м'якого сиру, що включає використання як молочної основи молока козиного незбираного, яке піддають зсіданню під дією сичужного ферменту, а також додають до молока кальцій хлористий та закваску чистих культур молочнокислих мікроорганізмів, причому додатково в козине молоко додають прянощі, такі як куркума або імбир, або гуньба сінна.
  • Ескіз
    Документ
    Цукерка з фруктовим корпусом «Вата» (Патент України на винахід № 120241)
    (2018) Авраменко, Максим Михайлович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
    Винахід стосується цукерки з фруктовим корпусом, що містить курагу, мед, волоський горіх та додатково містить корицю, мускатний горіх, куркуму, кардамон, банан сушений, насіння соняшникe, моркву сушену, морські водорості.
  • Ескіз
    Документ
    Цукерка з фруктовим корпусом «Пітта» (Патент України на винахід № 120576)
    (2019) Авраменко, Максим Михайлович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
    Винахід стосується цукерки з фруктовим корпусом, що містить сухофрукт інжир, мед, горіх волоський, м'яту, бутони троянд, коріандр, куркуму, банан сушений, насіння гарбуза, селеру сушену, морські водорості.
  • Ескіз
    Документ
    Цукерка з фруктовим корпусом «Капха» (Патент України на винахід № 120575)
    (2019) Авраменко, Максим Михайлович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
    Винахід стосується цукерки з фруктовим корпусом, що містить сухофрукт інжир, мед, горіх волоський, м'яту, бутони троянд, коріандр, куркуму, банан сушений, насіння гарбуза, селеру сушену, морські водорості.
  • Ескіз
    Документ
    Смузі «Живинка»
    (2018) Павлюченко, Олена Станіславівна; Вовк, Ганна Михайлівна
    Смузі на основі авокадо і ківі, відрізняється тим, що в рецептуру додатково включено банан і вівсяний відвар. Smoothie based on avocado and kiwi, differs in that the recipe additionally includes banana and oat broth.
  • Ескіз
    Документ
    Молочно-рослинний напій «Сонячний»
    (2017) Троцюк, Галина Юріївна; Шевченко, Сергій Олександрович; Павлюченко, Олена Станіславівна
    Молочно-рослинний напій містить молоко пастеризоване 1,5 % жирності, морквяний та яблучний фреші, мед та квітковий пилок. The milk-vegetable drink contains pasteurized milk 1.5% fat, fresh carrot and apple, honey and flower pollen.
  • Ескіз
    Документ
    Вівсяне печиво «TASTY»
    (2018) Павлюченко, Олена Станіславівна; Радькевич, Світлана Миколаївна
    Від «Вівсяного» печиво, відрізняється тим, що в рецептуру входять яйця, вівсяні та мигдалеві пластівці. From "Oatmeal" cookies, it differs in that the recipe includes eggs, oatmeal and almond flakes
  • Ескіз
    Документ
    Суфле дієтичного призначення на основі ізомальтитолу та фруктози (Патент на корисну модель № 134363)
    (2019) Мурзін, Андрій Вадимович; Мурзіна, Анастасія Едуардівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Фурманова, Юлія Петрівна
    Суфле дієтичного призначення містить агар, білок яєчний сухий, кислоту лимонну, есенцію, згідно з корисною моделлю додатково містить ізомальтитол та фруктозу.The dietary soufflé comprises agar, an egg-dried protein, a citric acid and an essence, according to the invention additionally contains isomalitol and fructose.
  • Ескіз
    Документ
    Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 139239)
    (2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Іщенко, Ганна Валеріївна
    Склад низькокалорійного білкового десерту, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре з пепіно. The composition of a low-calorie protein dessert, including applesauce, egg white powder, a sweetener, which differs in that it includes glucose-fructose syrup as a sweetener and additionally includes mashed potatoes with pepino.
  • Ескіз
    Документ
    Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 137456)
    (2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Загорська, Катерина Сергіївна; Кравчук, Надія Миколаївна
    Склад низькокалорійного білкового десерту, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить мальтодекстрин ДЄ10-12 та додатково входить сироватка молочна та пюре з садової горобини. The composition of a low-calorie protein dessert, including applesauce, egg white powder, a sweetener, which differs in that it contains DE10-12 maltodextrin as a sweetener and additionally includes whey and puree from garden rowan,