Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Склад функціональної композиційної суміші для розсолу (Патент на корисну модель № 87994)(2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Кундєєва, Галина Олексіївна; Наріжна, Поліна Вікторівна; Повх, Тетяна МихайлівнаРозроблено склад функціональної композиційної суміші для розсолу, що включає сіль, воду, багатофункціональну добавку «Комбі Шинка», смако-ароматичну добавку «Смакоаром яловичина», «Протемікс 75», «Апроред». The composition of functional composite mixture of brine, including salt, water multifunction additive "Combi Ham" taste, aromatic additives "Smakoarom beef", "Protemiks 75", "Aprored."Документ М’ясний продукт запечений (Патент на корисну модель № 87811)(2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Манченко, Артем Ігорович; Найко, Євгеній Анатолійович; Пархоменко, Олена ОлегівнаРозроблено м’ясний продукт запечений, що містить м'ясо індиче, нашприцьоване розсолом, який містить у своєму складі сіль кухонну, смако-ароматичну добавку, добавки «Комбі Шинка», «Протемікс 75», «Апроред» та зовні шар із харчової добавки «Братекс Декор». A baked meat product containing turkey meat, nashprytsovane brine, which contains in its composition salt, taste, aromatic additives, additives' Combi Ham "," Protemiks 75 "," Aprored "and the outside layer of the food additive "Brateks Decor."Документ М’ясний продукт запечений (Патент на корисну модель № 87801)(2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Манченко, Артем Ігорович; Слива, Світлана СергіївнаРозроблено м’ясний продукт запечений, що містить м'ясо яловичини, нашприцьоване розсолом, який містить в своєму складі сіль кухонну, смако-ароматичну добавку, добавки «Комбі Шинка», «Протемікс 75» та зовні шар із харчової добавки «Братекс Декор». A baked meat product containing beef, nashprytsovane brine containing incorporates salt, taste, aromatic additives, additives' Combi Ham "," Protemiks 75 "and the outside layer of the food additive" Brateks Decor ".Документ М’ясний продукт запечений (Патент на корисну модель № 87803)(2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Манченко, Артем ІгоровичРозроблено м’ясний продукт запечений, що містить свинину, нашприцьовану розсолом, який містить в своєму складі сіль кухонну, смако-ароматичну добавку, добавки «Комбі Шинка», «Протемікс 75», «Апроред» та зовні шар із харчової добавки «Братекс Декор». «Протемикс 75 A baked meat product containing pork nashprytsovanu brine containing incorporates salt, taste, aromatic additives, additives' Combi Ham "," Protemiks 75 "," Aprored "and the outside layer of the food additive" Brateks Decor".Документ Спосіб виробництва хліба (Патент на винахід № 24618)(1998) Ковбаса, Володимир Миколайович; Кобилінська, Олена Валеріївна; Оліфіренко, Вячеслав Миколайович; Баглюк, Сергій Володимирович; Лазаренко, Михайло ВасильовичСпосіб виробництва хліба, включає підготовку сировини з внесенням поліпшуючої добавки, заміс тіста, бродіння, вистоювання, випікання, відрізняється тим, що при підготовці сировини в якості поліпшуючої добавки використовують екструдований пшеничний крохмаль в кількості 0,5-1,5%, а бродіння проводять на протязі 2,5-3,0 год. Method for bread production includes preparation of raw materials with improver additive, dough kneading, fermentation, proofing, baking, difference is than in the preparation of raw materials. Extruded wheat starch is used as food additive in the amount of 0,5-1,5 %, and fermentation is carried out for 2.5-3.0 hours.