Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Дифузійно-пресовий спосіб екстрагування сахарози з бурякової стружки (Патент на корисну модель 130279)
    (2018) Олішевський, Валентин Вікторович; Бабко, Євген Миколайович; Балтажи, Олексій Петрович; Лапшин, Сергій Олександрович
    Дифузійно-пресовий спосіб екстрагування сахарози з бурякової стружки включає миття коренеплодів цукрових буряків, відділення від них сторонніх легких і важких домішок, подрібнення коренеплодів до стружки, вилучення сахарози з бурякової стружки екстрагентом, пресування знесолодженої бурякової стружки, який відрізняється тим, що до екстрагенту додають колоїдний водний розчин гідроксиду алюмінію електроіскрового синтезу Аl(ОН)3 у кількості 0,0001-0,005 % до маси буряку.Diffusion-press method of extracting sucrose from beet chips involves washing the root crops of sugar beets, separating them from extraneous light and heavy impurities, grinding root crops to chips, extracting sucrose from beet chips with an extractant, extruding sweetened beet chips, which adds an aqueous solution of aluminum hydroxide electrospark synthesis Al (OH) 3 in the amount of 0.0001-0.005% by weight of beet.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб одержання концентрованого продукту з насіння льону (Патент на корисну модель № 101357)
    (2015) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Євтушенко, Олег Олександрович; Ганзенко, Валентина Василівна; Баранова, Ксенія Вікторівна; Тракало, Тетяна Олександрівна
    В основу корисної моделі покладено удосконалення способу одержання концентрованого продукту з насіння льону, що дозволяє надати йому нових споживчих властивостей та розширити асортимент продукції з луб’яних культур. The basis of the invention entrusted improvement process for the production of concentrated product from flax seed, allowing him to provide new consumer properties and expand the range of products of bast crops.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб одержання концентрованого продукту з насіння льону (Патент на винахід 109869)
    (2015) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Євтушенко, Олег Олександрович; Ганзенко, Валентина Василівна; Баранова, Ксенія Вікторівна; Тракало, Тетяна Олександрівна
    В основу винаходу покладено удосконалення способу одержання концентрованого продукту з насіння льону, що дозволяє надати йому нових споживчих властивостей та розширити асортимент продукції з луб’яних культур. The basis of the invention entrusted improvement process for the production of concentrated product from flax seed, allowing him to provide new consumer properties and expand the range of products of bast crops.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб введення відходів переробки ефіроолійної сировини до складу кормів (Патент на корисну модель № 72053)
    (2012) Євтушенко, Олег Олександрович; Шаповаленко, Олег Іванович; Почеп, Володимир Анатолійович
    Патент на корисну модель. В основу корисної моделі покладено удосконалення способу введення відходів переробки ефіроолійної сировини до складу кормів, що дозволяє знизити енергоємність технологічного процесу та зменшити ризики при відгодівлі тварин. Utility model patent. At the heart of utility model is improving of the method of the fuel-processing ethereality feedstock introduction into feeds that allows to reduce the energy intensity of the process and to decrease risks when fattening the animals.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб введення відходів переробки ефіроолійної сировини до складу кормів (Патент на винахід № 101114)
    (2013) Євтушенко, Олег Олександрович; Шаповаленко, Олег Іванович; Почеп, Володимир Анатолійович
    Патент на винахід. В основу винаходу покладено удосконалення способу введення відходів переробки ефіроолійної сировини до складу кормів, що дозволяє знизити енергоємність технологічного процесу та зменшити ризики при відгодівлі тварин. Patent for invention. At the heart of invention is improving of the method of the fuel-processing ethereality feedstock introduction into feeds that allows to reduce the energy intensity of the process and to decrease risks when fattening the animals.