Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
205 результатів
Фільтри
Налаштування
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва оздоблювальної помадки з порошком керобу для глазурування борошняних кондитерських виробів(2021) Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана ІванівнаСпосіб виробництва оздоблювальної помадки з порошком керобу для глазурування кондитерських виробів.Документ Спосіб очищення стічних вод від сполук хрому (патент на корисну модель №133928)(2019) Литвиненко, Олександр Анатолійович; Штефан, Євгеній Васильович; Бойко, Юрій Іванович; Пащенко, Богдан СергійовичЗаявлений спосіб очищення стічних вод від сполук хрому в потоці, в якому розміщують тіла обтікання - кавітатори. Операцію нейтралізації здійснюють в зоні дії кавітації. Реагент підводять в зону дії кавітації через кавітатор в кількості 1,25±0,5 г на 1 л оброблюваної води.Документ Склад масляної суміші (Патент на винахід № 119222)(2019) Снігур, Анатолій Віталійович; Вашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаВраховуючи сучасні потреби суспільства та загальні тенденції розвитку харчової промисловості розроблено технологію збагачення масляної суміші компонентами рослинної сировини. Given the current needs of society and the general trends of the food industry the technology of enriching oil mixture components of plant material.Документ Склад масляної суміші (Патент на винахід № 119951)(2019) Кучерявенко, Юлія Петрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаВраховуючи сучасні потреби суспільства та загальні тенденції розвитку харчової промисловості розроблено технологію збагачення солоної масляної суміші компонентами рослинної сировини. Given the current needs of society and the general trends of the food industry the technology of enriching salt oil mixture components of plant material.Документ Склад масляної суміші (Патент на винахід № 119952)(2019) Кучерявенко, Юлія Петрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаВраховуючи сучасні потреби суспільства та загальні тенденції розвитку харчової промисловості розроблено технологію збагачення солоної масляної суміші компонентами рослинної сировини. Given the current needs of society and the general trends of the food industry the technology of enriching salt oil mixture components of plant material.Документ Склад масляної суміші (Патент на винахід № 119953)(2019) Снігур, Анатолій Віталійович; Вашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаВраховуючи сучасні потреби суспільства та загальні тенденції розвитку харчової промисловості розроблено технологію збагачення солоної масляної суміші компонентами рослинної сировини. Given the current needs of society and the general trends of the food industry the technology of enriching salt oil mixture components of plant material.Документ Склад масляної суміші (Патент на корисну модель № 131337)(2019) Кучерявенко, Юлія Петрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаВраховуючи сучасні потреби суспільства та загальні тенденції розвитку харчової промисловості розроблено технологію збагачення солоної масляної суміші компонентами рослинної сировини. Given the current needs of society and the general trends of the food industry the technology of enriching salt oil mixture components of plant material.Документ Склад масляної суміші (Патент на корисну модель № 131338)(2019) Кучерявенко, Юлія Петрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаВраховуючи сучасні потреби суспільства та загальні тенденції розвитку харчової промисловості розроблено технологію збагачення солоної масляної суміші компонентами рослинної сировини. Given the current needs of society and the general trends of the food industry the technology of enriching salt oil mixture components of plant material.Документ Склад масляної суміші (Патент на корисну модель № 131339)(2019) Снігур, Анатолій Віталійович; Вашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаВраховуючи сучасні потреби суспільства та загальні тенденції розвитку харчової промисловості розроблено технологію збагачення солоної масляної суміші компонентами рослинної сировини. Given the current needs of society and the general trends of the food industry the technology of enriching salt oil mixture components of plant material.Документ Склад масляної суміші (Патент на корисну модель № 131632)(2019) Снігур, Анатолій Віталійович; Вашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаВраховуючи сучасні потреби суспільства та загальні тенденції розвитку харчової промисловості розроблено технологію збагачення солоної масляної суміші компонентами рослинної сировини. Given the current needs of society and the general trends of the food industry the technology of enriching salt oil mixture components of plant material.