Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Пристрій для термічного оброблення м’ясних виробів та риби (Патент на корисну модель № 125754)(2018) Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена ІгорівнаПристрій для термічного оброблення м'ясних виробів та риби, ию містить теплоізольовану камеру з пустотілими стінками, всередині яких розташовані канали для проходження робочої суміші, які з'єднуються із каналами-соплами, розташованими похило до днища з двох сторін камери, який відрізняється тим, що камера додатково оснащена горизонтально-розподільчою решіткою з щілинними каналами, які утворюються. The device for the heat treatment of meat products and fish, Ju contains a heat-insulated chamber with hollow walls, inside which there are channels for passage of the working mixture, which are connected with nozzle channels, sloped to the bottom on both sides of the chamber, characterized in that the camera is additionally equipped with a horizontal distribution grille with slot channels that are formed vertically arranged parallel plates.Документ Композиція для виготовлення шинок з сироватковим альбуміном (Патент на корисну модель № 83999)(2013) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Мартинова, Анна Валеріївна; Мазун, Антоніна МиколаївнаКомпозиція для виготовлення шинок включає: яловичину, сіль, прянощі, нітрит натрію та воду, при цьому додатково містить сироватковий альбумін при наступному співвідношенні компонентів, %: яловичина 77,7-89,1 сіль 2,1-2,2 прянощі 0,50-0,52 нітрит натрію 0,037-0,042 сироватковий альбумін 1,405-3,024 вода решта. The composition for the manufacture of taverns includes: beef, salt, spices, sodium nitrite and water, with additionally containing serum albumin with the following ratio of components,%: beef 77.7-89.1 salt 2.1-2.2 spices 0.50 -0,52 nitrite sodium 0,037-0,042 serum albumin 1,405-3,024 water the rest.Документ Композиція для виготовлення шинок з плазмою крові (Патент на корисну модель № 81785)(2013) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Мартинова, Анна Валеріївна; Мазун, Антоніна МиколаївнаКомпозиція для виготовлення шинок з плазмою крові включає: яловичину, сіль, нітрит натрію, прянощі та воду. Додатково містить плазму крові. The composition for making tin with blood plasma includes: beef, salt, sodium nitrite, spices and water. Additionally contains blood plasma.