Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Барвник харчовий з червоного буряка (Патент на корисну модель № 47540)(2010) Ключко, Олександра Ігорівна; Попова, Наталія Вікторівна; Бандуренко, Галина МихайлівнаБарвник харчовий з червоного буряка містить екстракт червоного буряка, лимонну кислоту, аскорбінову кислоту. A food grade dye of beetroot contains beetroot extract, citric acid, ascorbic acid.Документ Глазурувальне покриття (Деклараційний патент на винахід № 70642)(2004) Кохан, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Бистров, Павел Олександрович; Горбань, Ольга ІванівнаДеклараційний патент на винахід. Запропоновано глазурувальне покриття, що містить стабілізатор та ароматичну речовину, яке відрізняється тим, що додатково містить модифікований крохмаль та барвник. Запропоноване покриття дозволяє збільшити термін зберігання помадних цукерок та зменшити їх калорійність.Документ Спосіб виробництва червоного бурякового барвника (Деклараційний патент на винахід №58022)(2003) Пасічний, Василь Миколайович; Клименко, Михайло Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина ВолодимирівнаРозроблено спосіб виробництва червоного бурякового барвника, що включає миття буряку, подрібнення, введення стабілізатора, який відрізняється тим, що як стабілізатор використовується розчин, що містить лимонну кислоту, фосфати. В перерахунку на суху масу бурякового порошку сухих стабілізуючих речовин при гідромодулі розчин – буряковий порошок, із подальшим проведенням стабілізації забарвлення порошку буряку цим розчином при Ph 4,0-5,5, висушуванням та диспергуванням висушеного матеріалу до розміру частинок 0,1-0,3 мм.Документ Спосіб виробництва червоного барвника (Деклараційний патент на винахід №69267)(2004) Пасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Жук, Ігор ЗіновієвичРозроблено спосіб виробництва червоного барвника, що включає миття буряку, подрібнення, стабілізацію бурякових пігментів буферним розчином лимонної кислоти з фосфатом натрію, який відрізняється тим, що на стадії подрібнення буряк гомогенізують, відділяють сік за допомогою відцентрових сил, після чого додають лимонну кислоту та фосфат натрію до маси соусу, витримують при температурі та концентрують шляхом розпилення при температурі. A method of producing red dye, which includes beet washing, chopping, stabilization of beetroot pigments buffer solution of citric acid and sodium phosphate, wherein, at the stage shredding beets homogenized, separated juice by centrifugal force, then add citric acid and sodium phosphate the mass sauce, maintained at a temperature and concentrated by spraying temperature.Документ Спосіб одержання червоного бурякового барвника (Деклараційний патент на винахід №70672)(Національний університет харчових технологій, 2004) Пасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Жук, Ігор ЗіновієвичРозроблено спосіб одержання червоного бурякового барвника, що включає миття буряку, подрібнення, стабілізацію бурякових пігментів буферним розчином лимонної кислоти з фосфатом натрію, який відрізняється тим, що на стадії подрібнення буряк гомогенізують, відділяють сік за допомогою відцентрових сил, після чого додають лимонну кислоту та фосфат натрію до маси соусу, витримують при температурі та концентрують шляхом розпилення при температурі. A method of producing beet red dye, which includes beet washing, chopping, stabilization of beetroot pigments buffer solution of citric acid and sodium phosphate, wherein, at the stage shredding beets homogenized, separated juice by centrifugal force, then add citric acid and phosphate sodium by weight of sauce, maintained at a temperature and concentrated by spraying temperature.Документ Спосіб одержання червоного бурякового барвника (Патент на винахід №70672)(Національний університет харчових технологій, 2007) Пасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Жук, Ігор ЗіновієвичРозроблено спосіб одержання червоного бурякового барвника, що включає миття буряку, подрібнення, стабілізацію бурякових пігментів буферним розчином лимонної кислоти з фосфатом натрію, який відрізняється тим, що на стадії подрібнення буряк гомогенізують, відділяють сік за допомогою відцентрових сил, після чого додають лимонну кислоту та фосфат натрію до маси соусу, витримують при температурі та концентрують шляхом розпилення при температурі. A method of producing beet red dye, which includes beet washing, chopping, stabilization of beetroot pigments buffer solution of citric acid and sodium phosphate, wherein, at the stage shredding beets homogenized, separated juice by centrifugal force, then add citric acid and phosphate sodium by weight of sauce, maintained at a temperature and concentrated by spraying temperature.Документ Спирт етиловий денатурований (Патент на винахiд № 69504)(2003) Гулий, Іван Степанович; Шиян, Петро Леонідович; Циганков, Петро Семенович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Новіков, Іван Миколайович; Мантуло, Олександр Павлович; Жолнер, Іван Дмитрович; Сосницький, Віталій Володимирович; Сватков, Леонід Борисович; Худик, Богдан Іванович; Пашков, Володимир Іванович; Рудаков, Володимир Костянтинович; Жихарєв, Юрій Валентинович; Мінченко, Анатолій КалениковичВинахід відноситься до спиртової промисловості і представляє собою спосіб одержання спирту етилового денатурованого шляхом зміни кількісного і якісного складу при збереженні органолептичних властивостей. An invention behaves to a spirit industry and is a method of receipt of alcohol ethyl denaturated by the change of quantitative and quality composition at maintenance of taste properties.Документ Спирт етиловий денатурований (Патент на винахiд № 69506)(2003) Гулий, Іван Степанович; Шиян, Петро Леонідович; Циганков, Петро Семенович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Новіков, Іван Миколайович; Мантуло, Олександр Павлович; Жолнер, Іван Дмитрович; Сосницький, Віталій Володимирович; Сватков, Леонід Борисович; Худик, Богдан Іванович; Пашков, Володимир Іванович; Рудаков, Володимир Костянтинович; Жихарєв, Юрій Валентинович; Мінченко, Анатолій КалениковичВинахід відноситься до спиртової промисловості і представляє собою спосіб одержання спирту етилового денатурованого шляхом зміни кількісного і якісного складу при збереженні органолептичних властивостей. An invention behaves to a spirit industry and is a method of receipt of alcohol ethyl denaturated by the change of quantitative and quality composition at maintenance of taste properties.Документ Спирт етиловий денатурований (Патент на винахiд № 69505)(2003) Гулий, Іван Степанович; Шиян, Петро Леонідович; Циганков, Петро Семенович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Новіков, Іван Миколайович; Мантуло, Олександр Павлович; Жолнер, Іван Дмитрович; Сосницький, Віталій Володимирович; Сватков, Леонід Борисович; Худик, Богдан Іванович; Пашков, Володимир Іванович; Рудаков, Володимир Костянтинович; Жихарєв, Юрій Валентинович; Мінченко, Анатолій КалениковичВинахід відноситься до спиртової промисловості і представляє собою спосіб одержання спирту етилового денатурованого шляхом зміни кількісного і якісного складу при збереженні органолептичних властивостей. An invention behaves to a spirit industry and is a method of receipt of alcohol ethyl denaturated by the change of quantitative and quality composition at maintenance of taste properties.Документ Спирт етиловий денатурований (Патент на винахiд № 35132)(1999) Гулий, Іван Степанович; Шиян, Петро Леонідович; Циганков, Петро Семенович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Новіков, Іван Миколайович; Мантуло, Олександр Павлович; Жолнер, Іван Дмитрович; Сосницький, Віталій Володимирович; Сватков, Леонід Борисович; Худик, Богдан Іванович; Шуляковський, Геннадій Францович; Пашков, Володимир Іванович; Рудаков, Володимир Костянтинович; Жихарєв, Юрій Валентинович; Мінченко, Анатолій КалениковичВинахід відноситься до спиртової промисловості і представляє собою спосіб одержання спирту етилового денатурованого шляхом зміни кількісного і якісного складу при збереженні органолептичних властивостей.