Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Бісквітний напівфабрикат для хворих на цукровий діабет (Деклараційний патент на корисну модель № 105977)(2014) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Абрамова, Асьят ГеоргіївнаБісквітний напівфабрикат для хворих на цукровий діабет містить пшеничне борошно, меланж, солодку речовину, ароматизатор. В якості солодкої речовини використовується мальтитол при певному співвідношенні сировинних інгредієнтів. Sponge cake mix for diabetics comprising wheat flour, melange, sweetening, flavoring. Maltitol is used as a sweet substance at a certain ratio of raw ingredients.Документ Бісквітний напівфабрикат для хворих на цукровий діабет (Деклараційний патент на корисну модель № 83917)(2013) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Абрамова, Асьят ГеоргіївнаБісквітний напівфабрикат для хворих на цукровий діабет містить пшеничне борошно, меланж, солодку речовину, ароматизатор. В якості солодкої речовини використовується мальтитол при певному співвідношенні сировинних інгредієнтів. Sponge cake mix for diabetics comprising wheat flour, melange, sweetening, flavoring. Maltitol is used as a sweet substance at a certain ratio of raw ingredients.Документ Жувальна карамель дієтичного призначення (Патент на корисну модель № 107835)(2016) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр Сергійович; Мазур, Любов СергіївнаЖувальна карамель дієтичного призначення містить мальтитол, тагатозу, желатин, лимонну кислоту, гліцерин. Жевательная карамель диетического назначения содержит мальтитол, тагатозу, желатин, лимонную кислоту, глицерин. Chewing candies containing maltitol dietary purposes, tagatose, gelatin, citric acid, glycerin.Документ Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури дієтичного призначення (Патент на винахід № 108676)(2015) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович; Гутник, Світлана Василівна; Омельяненко, Ірина ОлександрівнаВинахід стосується оздоблювального напівфабрикату піноподібної структури дієтичного призначення, що містить агар, білок яєчний сухий, кислоту лимонну, есенцію, причому оздоблювальний напівфабрикат додатково містить мальтитол та фруктозу. The invention relates to semi finishing spumy structure dietary purposes, containing agar, dried egg white, citric acid, essence, and finishing intermediate product additionally contains maltitol and fructose.Документ Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури дієтичного призначення (Патент на корисну модель № 86738)(2013) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович; Гутник, Світлана Василівна; Омельяненко, Ірина ОлександрівнаОздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури дієтичного призначення містить агар, білок яєчний сухий, кислоту лимонну, есенцію, причому додатково містить мальтитол та фруктозу. Decorative semi-finished product of foam structure dietary purposes comprises agar, dry egg white, citric acid, an essence. In addition, it is supplemented with maltitol and fructose.