Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Маршмелоу на основі еритритолу (Патент на корисну модель № 83982)
    (2013) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Бадрук, Вадим Володимирович
    Маршмелоу містить структуроутворювач, патоку, желатин, лимонну кислоту, сорбінову кислоту, барвник, есенцію. Як структуроутворювач використано еритритол. Marshmellou structure-containing, easter, gelatin, citric acid, sorbic acid, dye essence. As used structure-erythritol.
  • Ескіз
    Документ
    Маршмелоу на основі еритритолу (Патент на винахід № 105715)
    (2014) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Бадрук, Вадим Володимирович
    Винахід належить до маршмелоу, що містить структуроутворювач, патоку, желатин, лимонну кислоту, сорбінову кислоту, барвник, есенцію, причому як структуроутворювач містить еритритол. The invention relates to marshmellou, structure-containing, Easter, gelatin, citric acid, sorbic acid, dye, essence, both structure-containing erythritol.
  • Ескіз
    Документ
    Жувальна карамель дієтичного призначення (Патент на винахід № 106158)
    (2013) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Зай, Ольга Степанівна; Божок, Олександр Сергійович
    Жувальна карамель дієтичного призначення містить желатин, лимонну кислоту та додатково містить ізомальт і фруктозу. Заявлена жувальна карамель придатна для вживання всіма верствами населення, в тому числі хворими на цукровий діабет.
  • Ескіз
    Документ
    Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури на основі еритритолу та фруктози для дієтичних тортів та тістечок (Патент на винахід № 107134)
    (2014) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович
    Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури для дієтичних тортів та тістечок містить агар, білок яєчний сухий, кислоту лимонну, есенцію, причому додатково містить еритритол та фруктозу. Decorative semi-finished product of foam structure on base of fructose and erythritol for dietic pies and pastries comprises agar, dry egg white, citric acid, an essence. In addition, it is supplemented with erythritol and fructose.
  • Ескіз
    Документ
    Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури дієтичного призначення (Патент на корисну модель № 86738)
    (2013) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович; Гутник, Світлана Василівна; Омельяненко, Ірина Олександрівна
    Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури дієтичного призначення містить агар, білок яєчний сухий, кислоту лимонну, есенцію, причому додатково містить мальтитол та фруктозу. Decorative semi-finished product of foam structure dietary purposes comprises agar, dry egg white, citric acid, an essence. In addition, it is supplemented with maltitol and fructose.
  • Ескіз
    Документ
    Способ производства хлеба (Патент на полезную модель № 12515)
    (1997) Доценко, Виктор Федорович; Герасименко, Алексей Антонович; Любенко, Сергей Григорьевич
    Изобретение относится к пищевой промышленности, а именно к способам производства хлеба. The invention relates to the food industry, and in particular to methods for the production of bread.