Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Композиція виготовлення шинок (Патент на винахід № 47885)(2002) Клименко, Михайло Миколайович; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Гапченко, Наталія Олегівна; Шевченко, Юрій СергійовичРозроблено композицію для виготовлення шинок, що містить яловичину, сіль, прянощі, нітрит натрію, пірофосфат (Е 450) або дифосфат, воду, яка відрізняється тим, що додатково містить рослинну білкову добавку, карагенан, модифікований крохмаль при певному співвідношенні компонентів, мас. %: Технічний результат: дана корисна модель дозволяє розширити асортимент шинок з яловичини, а також отримати дієтичний продукт. A composition for the manufacture of hams containing beef , salt , spices, sodium nitrite, pyrophosphate (E 450) or diphosphate, water, wherein further comprising a vegetable protein supplement, carrageenan, modified starch at a ratio of components, wt. %: Technical result: The present invention allows to extend the range of beef hams, and get dietary products.Документ Спосіб виробництва продуктів з яловичини (Патент на винахід № 37645)(2001) Клименко, Михайло Миколайович; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Гапченко, Наталія Олегівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Шевченко, Юрій СергійовичРозроблено спосіб виробництва продуктів з яловичини, який передбачає підготовку м’ясної сировини, подрібнення, соління, механічне оброблення, формування і термічну обробку, який відрізняється тим, що на стадії механічного оброблення додається екструзійна квасоля в кількості 2-4 % до маси основної сировини. Технічний результат: продукти з яловичини, виготовлені з використанням екструзійної квасолі можна віднести до продуктів харчування профілактичного призначення зі зменшеною калорійністю. A method of production of beef products , which includes the preparation of raw meat, grinding, salting, machining , forming and heat treatment , wherein in step extrusion machining is added to beans in an amount of 2-4% by weight of the main raw material . Technical result: beef products produced using extrusion beans can be attributed to food prophylactic with a reduced calorie.Документ Композиція для виготовлення шинок (Патент на корисну модель № 65940)(Патентнакориснумодель 65940, МПК A23L 1/052 Композиція для виготовлення шинок / Кишенько І. І., Гапченко Н. О., Бондар С. В. ; патентовласник – Національний університет харчових технологій. - № u201102615 ; заявл. 09.03.2011 ; опубл. 26.12.2011, Бюл. №1., 2011) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Гапченко, Наталія Олегівна; Бондар, Світлана ВіталіївнаРозроблено композицію для виготовлення шинок , що містить яловичину74,7-84,1, сіль1,9-2,1, прянощі 0,45-0,50, нітрит натрію 0,037-0,042, пірофосфат або дифосфат 0,22-0,25, рослинну білкову добавку 1,868-2,944,воду, яка відрізняється тим, що містить тваринний білок 0,037-0,084. Designed for the production of hams composition containing beef 74,7-84, 1, 1,9-2 salt, 1, 0,45-0,50 spices, sodium nitrite 0,037-0,042, pyrophosphate or diphosphate0,22-0,25 , vegetable protein supplement 1,868-2,944, water, characterized in that it contains animal protein 0,037-0,084.Документ Спосіб виробництва харчової добавки з рослинно-бобової сировини (Деклараційний патент на винахід № 39435 А)(2001) Клименко, Михайло Миколайович; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Шевченко, Юрій Сергійович; Гапченко, Наталія ОлегівнаАнотація (реферат) Спосіб виробництва харчової добавки з рослинно-бобової сировини, що включає приймання і підготовку сировини, миття сировини, волого-термічну обробку, подрібнення, фасування, пакування, маркування, який відрізняється тим, що волого-термічну обробку здійснюють в екструдері при температурі 170-180°С і тиску 5,6-5,7 МПа. Method of food supplements with plant-bean raw materials, including receiving and training materials, cleaning materials, wet-heat treatment, grinding, packing, labeling, which is characterized in that wet-heat treatment is carried out in an extruder at a temperature of 170-180 ° C and a pressure of 5,6-5,7 MPa.Документ Спосіб виробництва ковбасних виробів (Деклараційний патент на винахід № 36673 А)(2001) Клименко, Михайло Миколайович; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Гапченко, Наталія Олегівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Католик, Дмитро Володимирович; Глущенко, Генадій АнатолійовичСпосіб відрізняється тим, що на стадії приготування фаршу додається екструзій на квасоля в кількості 2-4% до маси основної сировини. Method wherein the stage extrusion cooking meat attached to the beans in the amount of 2-4% by weight of the main raw material.Документ Спосіб виробництва ковбасних виробів (Деклараційний патент на винахід № 33645 А)(2001) Клименко, Михайло Миколайович; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Гапченко, Наталія Олегівна; Гащук, Олександра ІзидорівнаСпосіб відрізняється тим, що на стадії приготування фаршу додається екструзійний рис в кількості 4-7% до маси основної сировини у гідратованому вигляді у співвідношенні - екструзійний рис : вода 1:2. Method wherein the stage making extruded rice stuffing is added in an amount of 4-7% by weight of the main raw material in the hydrated form in the ratio - extrusion ing features: water 1:2.