Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
13 результатів
Результати пошуку
Документ Помадна масса на основі пюре з ягід жимолості (Патент на корисну модель № 118393)(2017) Кохан, Олена Олександрівна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Непомняща, Наталія Юріївна; Денисенко, Ірина СергіївнаДеклараційний патент на корисну модель. Запропонований склад помадної маси, що містить в своєму складі цукор білий кристалічний, крохмальну патоку і пюре з ягід жимолості.Документ Спосіб виробництва цукерок на основі цукрової помади (Патент на корисну модель № 103578)(2015) Кохан, Олена Олександрівна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Тригуб, Яна Олександрівна; Гарбуз, Марина ОлександрівнаДеклараційний патент на корисну модель. Запропонований спосіб виробництва цукерок на основі цукрової помади, що включає підготовку рецептурних компонентів, приготування рецептурної суміші та уварювання помадного сиропу, приготування помади шляхом збивання та охолодження сиропу, темперування цукеркової маси, формування шляхом відливання в форми, охолодження, оздоблення поверхні та пакування виробів. Додатково готується розчин гуміарабіку з гідромодулем 1:5, і додається під час темперування цукеркової маси у кількості 0,5 -1,0 % до маси рецептурних компонентів помади.Документ Помадна масса на основі морквяного пюре (Патент на корисну модель № 118073)(2017) Кохан, Олена Олександрівна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Володько, Наталія ІгорівнаДеклараційний патент на корисну модель. Запропонований склад помадної маси, що містить в своєму складі цукор білий кристалічний, крохмальну патоку і гідролізоване морквяне пюре.Документ Лактозно-фруктозна помадна маса (Патент на корисну модель № 120723)(2017) Кохан, Олена Олександрівна; Онофрійчук, Оксана СергіївнаДеклараційний патент на корисну модель. Запропонований склад помадної маси, що містить в своєму складі лактозу, фруктозу та какао-порошок.Документ Цукерки кристалічної структури з низьким показником глікемічності (Патент на корисну модель № 120729)(2017) Кохан, Олена Олександрівна; Свириденко, Юлія ПетрівнаДеклараційний патент на корисну модель. Запропонований склад цукерок кристалічної структури з низьким показником глікемічності, що містить в своєму складі поліоли, сухе молоко, фруктозу та какао порошок.Документ Глюкозно-фруктозна помадна маса (Патент на корисну модель № 120722)(2017) Кохан, Олена Олександрівна; Онофрійчук, Оксана СергіївнаДеклараційний патент на корисну модель. Запропонований склад помадної маси, що містить в своєму складі глюкозу, фруктозу та какао-порошок.Документ Цукерки на основі цукрової помади (Патент на корисну модель № 103576)(2015) Кохан, Олена Олександрівна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Тригуб, Яна Олександрівна; Гарбуз, Марина ОлександрівнаДеклараційний патент на корисну модель. Запропонований склад цукерок на основі цукрової помади, що містять в своєму складі цукор білий кристалічний, крохмальну патоку і додатково містять гуміарабік.Документ Спосіб виробництва помадних цукерок (Деклараційний патент на винахід № 70679)(2004) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кохан, Олена ОлександрівнаЗапропонований спосіб виробництва помадних цукерок, що складається з приготування помадної маси, змішуванні помадної маси з рецептурними компонентами, формуванні виробів, охолодженні та пакуванні, який відрізняється тим, що відформовані цукерки глазуруються попередньо приготовленим розчином глазурувального покриття, в кількості 5-25% до маси цукерки. Цей спосіб дозволяє зменшити калорійність виробів та подовжити термін зберігання помадних цукерок.Документ Спосіб виробництва цукерок з жувальним ефектом (Патент на корисну модель № 13348)(2006) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кохан, Олена ОлександрівнаПатент на корисну модель. Запропонований спосіб виробництва цукерок з жувальним ефектом, що включає приготування помадної маси, змішування маси з рецептурними компонентами, формування виробів, охолодження та пакування, який відрізняється тим, що до помадної маси додають желатинову масу в кількості 5-30%.Документ Спосіб виробництва цукерок (Деклараційний патент на корисну модель № 10820)(2005) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кохан, Олена ОлександрівнаПатент на корисну модель. Запропонований спосіб виробництва цукерок, що складається з приготування цукеркової маси, змішування маси з рецептурними компонентами, формування виробів, охолодження та пакування, який відрізняється тим, що до цукеркової маси додається сироп гігроскопічної речовини та, безпосередньо перед формуванням, вноситься джерело ферменту інвертази у вигляді жирової емульсії.