Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 10
  • Ескіз
    Документ
    Фарш «Молочний» з перепелиними яйцями та сполучнотканинним білком (Патент на корисну модель № 83906)
    (2013) Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Заворицька, Дар'я Григорівна; Юрченко, Яна Володимирівна
    Розроблено фарш з перепелиними яйцями та сполучнотканинним білком, що містить яловичину І сорту, свинину жирну, перепелині яйця, молоко сухе, сіль та воду, який відрізняється тим, що додатково містить сполучнотканинний білок в кількості 1,0-2,0%. Have been developed minced meat with quail eggs and connective tissue protein that contains beef I grade, fatty pork, quail eggs, dry milk, salt and water, which is characterized in that it further comprises connective tissue protein in an amount of 1,0-2,0%.
  • Ескіз
    Документ
    Біфштекс «Домашній» (Патент на корисну модель № 80725)
    (2013) Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Фурсік, Оксана Петрівна
    Біфштекс містить яловичину, сало, спеції та додатково суху сироватку та індичу грудинку. Byfshteks contains beef, bacon, spices and additionally dry whey and turkey bacon.
  • Ескіз
    Документ
    Фарш "Молочний" з перепелиними яйцями (Патент на корисну модель № 80719)
    (2013) Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Заворицька, Дар'я Григорівна; Юрченко, Яна Володимирівна
    Фарш ”Молочний” містить яловичину, свинину, меланж, сухе молоко та додатково перепелині яйця. Mincemeat "Milk" includes beef, pork, egg, dry milk and additionally quail eggs.
  • Ескіз
    Документ
    Склад ковбасного виробу (Патент на корисну модель № 80717)
    (2013) Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Дорофеєва, Ірина Олександрівна
    Ковбасний виріб містить яловичину, свинину, меланж та додатково містить суху молочну сироватку. Sausage product contains beef, pork, egg, and additionally comprising a dry whey.
  • Ескіз
    Документ
    Варена ковбаса (Патент на корисну модель № 80713)
    (2013) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Коломієць, Роман Анатолійович
    Варена ковбаса містить яловичину, свинину, суху сироватку, спеції та додатково містить білкову емульсію. Boiled sausages containing beef, pork, dry whey, spices, and additionally comprising a protein emulsion.
  • Ескіз
    Документ
    Варена ковбаса (Патент на корисну модель № 66091)
    (2011) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Годунко, Євген Васильович; Дунець, Марина Сергіївна
    Розроблено варену ковбасу, що містить м'ясо яловичини 1 сорту та свинину напівжирну, сухе молоко, білкову емульсію, кухонну сіль, цукор-пісок, перець чорний, перець духмяний, часник, яка відрізняється тим, що додатково вноситься білкову емульсію в кількості 10-25 %.
  • Ескіз
    Документ
    Ромштекс «Апетитний» (Патент на корисну модель № 66018)
    (2011) Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Панченко, Оксана Олексіївна
    Розроблено ромштекс, який містить яловичину (котлетне м'ясо), свинину жирну, часник, перець чорний мелений, сіль, сухарі панірувальні та воду, який відрізняється тим, що додатково містить гідратоване рисове борошно в кількості 5-20%.
  • Ескіз
    Документ
    Пельмені «Дієтичні»(Патент на корисну модель № 56280)
    (2011) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Колеснікова, Олена Євгенівна; Дунець, Марина Сергіївна; Гордієнко, Інна Сергіївна
    Розроблено пельмені, які містять яловичину 1 сорту, свинину напівжирну, свинину жирну, меланж, цибулю ріпчасту свіжу, сіль кухонну, цукор-пісок, перець чорний мелений, борошно, які відрізняються тим, що додатково містять рис в кількості 0,63-1,82 % та жиро-білкову емульсію в кількості 1,26-3,78 %. Designed dumplings containing beef 1 grade, pork bold, pork fat, egg products, fresh onion, salt, sugar, black pepper, flour, which are characterized in that it additionally contains rice in quantity 0,63-1,82 % and lipid-protein emulsion in an amount of 1,26-3,78%.
  • Ескіз
    Документ
    Пельмені «Богатирські»(Патент на корисну модель № 55208)
    (2010) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Басиста, Марина Володимирівна; Дунець, Марина Сергіївна; Гордієнко, Інна Сергіївна
    Розроблено пельмені, що містять яловичину 1 сорту, свинину напівжирну, свинину жирну, меланж, цибулю ріпчасту свіжу, сіль кухонну, цукор-пісок, перець чорний мелений, борошно, які відрізняються тим, що додатково містять свіжі моркву 8,0-8,25 % та буряк 2,5-3,0 % та жиробілкову емульсію 3,25-3,75 %. Designed dumplings containing beef 1 grade, pork half-bolded, pork fat, egg products, fresh onion, salt, sugar, black pepper, flour, which are characterized in that it additionally contains fresh carrots 8,0-8,25% beets and 2.5-3.0% and lipid-protein emulsion 3,25-3,75%.
  • Ескіз
    Документ
    Пельмені «Соковиті»(Патент на корисну модель № 55131)
    (2010) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Романова, Оксана Олександрівна; Давидюк, Анна Іванівна
    Розроблено пельмені, що містять яловичину 1 сорту, свинину напівжирну, свинину жирну, меланж, борошно, цибулю ріпчасту свіжу, кухонну сіль, цукор-пісок, перець чорний мелений, які відрізняються тим, що додатково містять пшеничну клітковину 1,26-2,52% та жиро-білкову емульсію 2,52-5,04 %. Designed dumplings containing beef 1 grade, pork bold, pork fat, egg products, flour, onion fresh, table salt, sugar, black pepper, which are characterized in that it additionally contains wheat fiber 1,26-2,52% and fat-protein emulsion 2,52-5,04%.