Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Склад молочного киселю (патент на винахід № 122284)
    (2020) Грек, Олена Вікторівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Михалевич, Артур Петрович; Дворецький, Дмитро Петрович
    Склад молочного киселю, що містить молочну основу, крохмаль картопляний, при чому як наповнювач використовують пасту волоського горіха молочно-воскової стиглості.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва напою із сироватки молочної (Патент на корисну модель № 137500)
    (2019) Грек, Олена Вікторівна; Михалевич, Артур Петрович; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Тимчук, Алла Вікторівна
    Спосіб виробництва напою із сироватки молочної, що включає нагрівання неосвітленої молочної сироватки, внесення наповнювача, підсолоджувача, пастеризацію, охолодження, який відрізняється тим, що як наповнювач використовують пасту волоського горіха молочно-воскової стиглості у кількості 3,5-4,5 %, який вносять в охолоджену до температури 6-8 °C суміш, як підсолоджувач застосовують фруктозу у кількості 2-3 %, додатково перед пастеризацією вносять попередньо підготовлену сироватко-рослинну суміш, що складається з харчових волокон з високою водопоглинаючою здатністю (на рівні 12 г/г) у кількості 1,0-1,2 %, змішаних з частиною сироватки молочної у співвідношенні (1-1,2):24 з наступним набуханням протягом 15-20 хв за температури 35-40 °C. A method of producing a whey beverage, comprising heating unclarified whey, filler, sweetener, pasteurization, cooling, characterized in that the filler used is a walnut paste of milk-wax ripeness in the amount of 3.5-4.5%, which make in the cooled to a temperature of 6-8 ° C as a sweetener apply fructose in the amount of 2-3%, additionally before pasteurization make a pre-prepared whey-vegetable mixture consisting of dietary fiber with high water absorption capacity (at the level of 12 g / g ) in the amount of 1.0-1.2%, mixed with part of the whey in the ratio (1-1.2): 24, followed by swelling for 15-20 min at a temperature of 35-40 ° C.
  • Ескіз
    Документ
    Склад напою із сироватки молочної (Патент на корисну модель № 137502)
    (2019) Грек, Олена Вікторівна; Михалевич, Артур Петрович; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Тимчук, Алла Вікторівна
    Склад напою із сироватки молочної, що містить сироватку молочну, підсолоджувач, який відрізняється тим, що використовують фруктозу, додатково застосовують пасту волоського горіха молочно-воскової стиглості, а також вносять харчові волокна з високою водопоглинаючою здатністю (на рівні 12 г/г). The composition of the whey drink containing whey, sweetener, characterized in that it uses fructose, additionally use walnut paste of milk-wax ripeness, as well as make dietary fiber with high water absorption (at the level of 12 g / g)
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва сироваткового сиру (Патент на корисну модель № 137556)
    (2019) Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Овсієнко, Кіра Володимирівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна
    Спосіб виробництва сироваткового сиру, що включає згущення, структуроутворення, перемішування та охолодження, фасування, витримку продукту, який відрізняється тим, що після згущення вводять вершки з масовою часткою жиру 33…35 % у кількості 20…25 % від загального об'єму сироватки, а після структуроутворення додають пажитник у кількості 2…3 %, який попередньо витримують протягом 15…17 хв у воді за температури 83…87 °C. A method of producing whey cheese, including thickening, structuring, mixing and cooling, packaging, aging of the product, characterized in that after thickening, cream with a mass fraction of fat 33… 35% in the amount of 20… 25% of the total volume of whey, and after structuring add fenugreek in the amount of 2… 3%, which is pre-soaked for 15… 17 min in water at a temperature of 83… 87 ° C ..
  • Ескіз
    Документ
    Склад молочного киселю (патент на корисну модель № 134358)
    (2019) Грек, Олена Вікторівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Михалевич, Артур Петрович; Дворецький, Дмитро Петрович
    Склад молочного киселю, що містить молочну основу, крохмаль картопляний, при чому як наповнювач використовують пасту волоського горіха молочно-воскової стиглості. The composition of the milk kissel containing the milk basis, potato starch, at which as a filler,were used a paste of walnut milk-wax ripeness.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва альбумінної маси із підсирної сироватки (Патент на корисну модель № 83993)
    (2013) Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Хижняк, Наталія Олександрівна; Кушнір, Таїсія Володимирівна
    Спосіб виробництва альбумінної маси, яка передбачає приймання молочної сироватки, охолодження, резервування, підігрів, внесення кислої сироватки, теплову обробку суміші, охолодження, самопресування згустку, фасування, зберігання, причому перед тепловою обробкою в молочну сироватку вноситься харчова добавка "Колаген pro 4402", в кількості 0,40…0,49 % до маси сировини, причому попередньо добавку розчиняють у частині сироватки при співвідношенні добавка:сироватка 1:12-1:13, перемішують і підігрівають до температури (60…65)°С. Method of manufacturing albuminnoyi mass, which implies acceptance whey, cooling, redundancy, heating, making sour whey, cooked mixture cool samopresuvannya bunch, packaging, storage, and before heat treatment in whey brought food additive "Collagen pro 4402" in an amount of 0.40...0.49% by weight of raw and pre-additive dissolved in serum at a ratio of additive:serum 1:12-1:13, mixed and heated to a temperature (60 ... 65) ° C.