Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва ферментованого напою (Патент на винахід №124110)
    (2021) Грек, Олена Вікторівна; Михалевич, Артур Петрович; Тимчук, Алла Вікторівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна
    Винахід стосується способу виробництва ферментованого напою, що включає пастеризацію молочної основи, охолодження до температури заквашування, внесення закваски, сквашування, охолодження, розлив, причому як молочну основу використовують маслянку, яку пастеризують при температурі 56-90 °C протягом 5-10 хв, додатково перед сквашуванням вносять наповнювач у кількості 8-10 %, для отримання якого митий та подрібнений до гомогенної консистенції буряк пастеризують за температури 68-70 °C протягом 4-5 хв, перемішують з охолодженою до температури заквашування маслянкою з наступним отриманням молочно-овочевої суміші, в яку вносять закваску для йогурту з наступним складом мікрофлори: Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactococcus lactis subsp. diacetylactis, Lactococcus lactis subsp. cremoris., після чого направляють на сквашування.
  • Ескіз
    Документ
    Молочно-морквяна запіканка (Деклараційний патент на корисну модель № 120219)
    (2017) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна; Юдіна, Тетяна Іллівна; Назаренко, Ірина Анатоліївна
    Запіканка, що містить молочно-білковий концентрат зі сколотин, отриманий спільним осадженням казеїну та сироваткових білків під дією органічних кислот пюре журавлини, а також додатково містить пюре з моркви. Cheesecake containing milk-protein concentrate of buttermilk, obtained by the co-precipitation of casein and whey proteins under the influence of organic acids of cranberry puree, and also containing carrot puree.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва молочно-білкового копреципітату (Патент на винахід № 116413)
    (2018) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна
    Спосіб виробництва молочно-білкового копреципітату, який включає первинну обробку рецептурних компонентів, введення в молочну сировину коагулянта рослинного походження, витримування для утворення згустку та його відпрасовування. The method of production of milk-protein co-pecipitate, which includes primary processing of prescription components, addition of the plant coagulant into dairy raw materials, aging for the formation of a clot and its compaction.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва молочно-білкового концентрату (Деклараційний патент на корисну модель № 113383)
    (2017) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна; Кравченко, Михайло Федорович
    Спосіб виробництва молочно-білкового концентрату, що включає первинну обробку рецептурних компонентів, введення в молочну сировину пюре журавлини, витримування для утворення згустку та його відпресовування. The method of production of milk-protein concentrate, which includes primary processing of prescription components, addition of the cranberry puree into dairy raw materials, aging for the formation of a clot and its compaction.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва молочно-білкового копреципітату (Деклараційний патент на корисну модель № 113382)
    (2017) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна
    Спосіб виробництва молочно-білкового копреципітату, що включає первинну обробку рецептурних компонентів, введення в молочну сировину пюре калини, витримування для утворення згустку та його відпресовування. The method of production of milk-protein co-precipitate, which includes primary processing of prescription components, addition of the viburnum puree into dairy raw materials, aging for the formation of a clot and its compaction.