Інститут післядипломної освіти (м. Київ)

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Хліб житній заварний збагачений (Патент на корисну модель № 120603)
    (2017) Пашова, Наталя Вячеславівна; Волощук, Галина Іванівна
    Розроблено рецептуру житнього заварного хліба з підвищеною, харчовою та біологічною цінністю, завдяки застосуванню порошку топінамбура та знежиреного борошна конжута, насіння гарбуза та волоського горіха, що дає змогу розширити асортимент виробництва хліба з подовженим терміном свіжості. A recipe for rye bread welding made with high, nutritional and biological value has been developed, due to the use of topinambur powder and low-fat flour of sesame seeds, low-fat flour of pumpkin seeds, low-fat flour of walnut - which makes it possible to expand the assortment of bread production with еxtension of freshness
  • Ескіз
    Документ
    Хліб житній заварний збагачений (Патент на корисну модель № 120604)
    (2017) Пашова, Наталя Вячеславівна; Волощук, Галина Іванівна
    Розроблено рецептуру житнього заварного хліба з підвищеною, харчовою та біологічною цінністю, завдяки застосуванню порошку топінамбура та знежиреного борошна конжута, що дає змогу розширити асортимент виробництва хліба з подовженим терміном свіжості. A recipe for rye bread welding made with high, nutritional and biological value has been developed, due to the use of topinambur powder and low-fat flour of sesame seeds, which makes it possible to expand the assortment of bread production with еxtension of freshness.