Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Соціальна відповідальність підприємств харчової промисловості в контексті досягнення їх стратегічних цілей(2019) В’ялець, Оксана Вікторівна; Сілакова, Ганна ВіталіївнаДослідженосоціальну відповідальність як важливу складову стратегії розвитку підприємства. Визначено основні рівні реалізації соціальної відповідальності підприємства. Також розглянута соціальна відповідальність з позиції отримання вигоди.Документ Моделювання прибутковості підприємства (управлінський аспект)(2010) В’ялець, Оксана ВікторівнаУ статті запропоновано модель управління прибутковістю підприємства. Сформульовано основні принципи визначення зон прибутковості підприємства. The article identified the model of the enterprise profitability management. Formulated the basic principles of identified of the enterprise profitability zones.Документ Забезпечення прибутковості підприємства в умовах нестабільного ринкового середовища(2010) В’ялець, Оксана Вікторівна; Штиль, Наталія ВолодимирівнаУ статті запропоновано авторський підхід до розкрит¬тя сутності поняття «прибутковість підприємства». Здій¬снено аналіз факторів зовнішнього та внутрішнього се¬редовища діяльності підприємства, що впливають на процес забезпечення прибутковості. Запропоновано стратегічні орієнтири діяльності підприємства та на їх основі розроблено механізм забезпечення прибутково¬сті підприємств. The article identified the author's approach to disclosure of the nature concept of enterprise profitability. Undertaken the analyses of factors internal and external business environment that affect the profitability process. The strategic reference-points of activity of enterprise are offered and on their basis a mechanism to providing the profitability of enterprises is developed.Документ Діагностика зовнішнього середовища функціонування підприємств хлібопекарної промисловості(2012) В’ялець, Оксана Вікторівна; Тищенко, Юлія ВіталіївнаУ статті розглянуто фактори впливу зовнішнього се¬редовища на діяльність підприємств хлібопекарної про¬мисловості. Наведено причини негативних тенденцій діяльності підприємств цієї галузі. Визначено найбільш руйнівні для ефективного функціонування хлібопекарсь¬ких підприємств ризики. The article discussed the factors of impact of external business environment on the enterprises of bakery industry. It is said about source of negative tendencies of business activities of enterprises in this industry. It is identified the most destructive risks for the effective functionality of the enterprises of bakery industry.Документ Місце бізнес-освіти персоналу в реалізації стратегічних інтересів підприємства(2018) В’ялець, Оксана ВікторівнаАкцентовано увагу на важливості реалізації освітньої парадигми навчання протягом життяі, зокрема, бізнес – освіти персоналу підприємства. Запропоновано авторське бачення сутності бізнес-освіти персоналу підприємства. Particular attention is paid to the importance of the education paradigm of lifelong learning and to the importance of employees business education of the company.It is proposed the author's vision ofessence of employees business education of the company.