Інститут післядипломної освіти (м. Київ)

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Вади сметани
    (2013) Шульга, Наталія Михайлівна; Млечко, Л. А.
    Розглянуто залежність якості сметани від складу та властивостей сировини, технологічних параметрів виробництва, мікробіології. Dependence of quality of sour cream is considered on composition and properties of raw material, technological parameters of production, microbiology.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив технологічних факторів на якість кисломолочного сиру
    (2014) Шульга, Наталія Михайлівна; Млечко, Л. А.
    Розглянуто залежність якості кисломолочного сиру від сировини, технологічних факторів, мікробіології. Dependence of quality of curd is considered on raw material, technological factors, microbiology.
  • Ескіз
    Документ
    Сметана. Технологія та якість
    (2012) Шульга, Наталія Михайлівна; Млечко, Л. А.
    Проведено аналіз основних причин формування вад у сметані. Наведені рекомендації щодо їх усунення. The analysis of the main courses of the defects formation of sour cream was conducted. The recommendations of their elimination were listed.