Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв(2000) Лісовенко, Олексій Тимофійович; Руденко-Грицюк, Орест Антонович; Литовченко, Ігор Миколайович; Зірніс, Іріна Вікторівна; Сидоренко, Світлана Іванівна; Ковальов, Олександр Володимирович; Дудко, Сергій Дмитрович; Котенко, Анатолій ГеоргійовичВ підручнику наведено аналіз груп обладнання, який базується на матрицях та функціональних схемах. Це дозволяє охопити всі групи обладнання, оцінити недоліки та перспективи розвитку окремих груп машин. Конструкції в цьому випадку розглядаються на прикладі окремих кращих зразків обладнання. The textbook provides an analysis of groups of equipment, which is based on a matrix and functional circuits. This allows you to reach all groups of equipment, evaluate shortcomings and prospects of individual groups of machines. Structures treated in this case as an example of some of the best examples of equipment.Документ Експериментальна малогабаритна установка для приготування заварки(1996) Оладько, А. М.; Іщенко, Тетяна Іванівна; Дудко, Сергій Дмитрович; Ковальов, Олександр ВолодимировичНаведено опис та принцип роботи експериментальної малогабаритної установки для приготування заварки в умовах малої пекарні.Документ Апаратурно-технологічна схема виробництва заварних житніх та житньо-пшеничних сортів хліба в умовах малої пекарні(1996) Оладько, А. М.; Ковальов, Олександр Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Дудко, Сергій ДмитровичНаведено опис розробленої апаратурно-технологічної схеми виробництва заварних житніх та житньо-пшеничних хлібних виробів в умовах малих виробництв. A description of the developed hardware-production scheme scalded rye and rye-wheat bread products in small production.Документ Заходи для зменшення витрат паливно–енергетичних ресурсів у виробництві спирту(1993) Осипенко, Олексій Панасович; Баранов, Володимир ІвановичРозглянуті найбільш вагомі, прогресивні організаційно-технічні заходи щодо зменшення витрат ПЕР у спиртовому виробництві. Рассмотрены весомые, прогрессивные организационно-технические мероприятия для уменьшения расхода ТЭР а производстве спирта. Considered tangible, progressive organizational and technical measures to reduce the consumption of energy resources and the production of alcohol.Документ Способ выделения спиртов из сивушного масла (А.с. 382678 СССР, МКл С 12 f 1/08)(1973) Артюхов, Владимир Григорьевич; Осипенко, Алексей Афанасьевич; Киселев, Н. П.; Егоров, Алексей Семенович; Березникова, Д. С.; Коландо, В. В.; Хвощин, Б. И.; Караваев, М. Я.; Толмачев, А. Н.Предложена предварительная обработка сивушного масла щелочью, вывод продуктов разложения в отдельную колонну, туда же направляются и водные фракции из фракционирующей и обезвоживающей колонн. A preliminary treatment of fusel oil with alkali is suggested, decomposition products are removed to a separate column, and water fractions from fractionating and dewatering columns are also sent there.Документ Способ выделения высших спиртов из сивушного масла (А.с. 257487 СССР, Кл 12 о, 5/02)(1969) Артюхов, Владимир Григорьевич; Егоров, Алексей Семенович; Осипенко, Алексей Афанасьевич; Березникова, Д. С.Приведены недостатки периодической ректификации сивушного масла, предложена непрерывная азеотропно-экстрактивная ректификация с использованием для обезвоживания изоамилового спирта. The disadvantages of periodic rectification of fusel oil are given, continuous azeotropic-extractive distillation using isoamyl alcohol for dehydration is proposed.Документ Способ производства ректификованного спирта (А.с. № 605828 СССР, МКл С 12 F 1/06)(1978) Артюхов, Владимир Григорьевич; Дроговоз, Григорий Кузьмич; Терновскнй, М. С.; Бальшин, Мотя Соломонович; Осипенко, Алексей АфанасьевичВодно-спиртовой пар из бражной колоны используется для обогрева спиртовой колонны через кипятильник. Бражной дистиллят и водно-спиртовые погоны эпюрируются дважды: в колонне, где отбираются примеси при атмосферном давлении и в колонне под вакуумом. Чистые погоны доводятся до стандартной крепости в спиртовой колонне со сниженным до 0,2-0,6 атм давлением. Hydroalcoholic couple of brazhnoyi column is used to heat the alcohol column through the kettle. Brazhnyy distillate and aqueous-alcoholic straps epyuruyutsya two ways: in the column, which drives away the impurities at normal.Документ Способ получения ректификованного спирта (А.с. 379618 СССР, МКл С 12 f 1/06)(1973) Артюхов, Владимир Григорьевич; Осипенко, Алексей Афанасьевич; Дроговоз, Григорий Кузьмич; Егоров, Алексей Семенович; Халаим, А. Ф.; Беспалый, Михаил Никитович; Бальшин, Мотя СоломоновичБражка подогревается в дефлегматоре спиртовой колонны, сепарируется от СО2, подается в брагоректификационную колонну, где отбираются головные примеси. Очищенные водно-спиртовые погоны концентрируются, спирт дополнительно очищается в колонне окончательной очистки. Mash is heated to reflux alcohol column is separated from CO2 is fed into the column brahorektyfikatsiynu where selected major impurity. Purified water and alcohol straps concentrated, alcohol further purified in a column of the final cleaning.Документ Спосіб ректифікації спирту (А.с. 425937 СССР, МКл С 12 f 1/06.)(1974) Осипенко, Олексій Панасович; Бальшин, Мотя Соломонович; Терещенко, М. Ф.; Артюхов, Володимир Григорович; Беренштейн, Б. О.; Кисельов, М. П.; Грищук, Ф. Г.Лютерна вода зі спиртової колони використовується для обігріву всіх колон установки. Її нагрівають в кипятильнику. Пара з неї для обігріву бражноі колони сепарується. Lyuterna water from the alcohol column is used to heat all columns settings. It is heated in the kettle. Pair of it to heat brazhnoi column is separated.Документ Оптимальне керування процесом випікання і пристрій для його здійснення(1996) Ковальов, Олександр Володимирович; Дудко, Сергій Дмитрович; Теличкун, Володимир ІвановичНаявні способи керування процесом випікання за температурою у пекарній камері, які використовуються на сучасних хлібозаводах, передбачають стабілізацію температури, як параметра теплового режиму хлібопекарної печі. Однак в умовах радіаційно-конвективного теплообміну показання термометра значною мірою залежить від його конструкції та розташування відносно гріючих і теплосприймаючих поверхонь. Простота і доступність температурних вимірювань призводить часто до того, що ними заміняють теплові вимірювання, але однозначного зв'язку між температурою і тепловим потоком немає. Відома залежність теплового потоку від різниці температур (точніше, градієнта температур) тільки в окремих найпростіших випадках дозволяє отримувати інформацію про щільність теплового потоку на основі термометричних засобів, у основному ж ці засоби специфічні. Existing methods of managing the process of baking the temperature in the baking chamber are used in modern bakeries, provide stabilization temperature as parameter thermal regime baking oven. However, in a radiation-convective heat thermometer largely depends on its design and location relative to the heating and heat perceivingsurfaces. Simplicity and accessibility temperature measurements often leads to the fact that they replace thermal measurement, but a clear connection between temperature and heat flux there. Known dependence of heat flux on temperature difference (more precisely, the temperature gradient) only in some simple cases to obtain information on heat flux from thermometric means, basically, these specific tools.