Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Управління ризиками при організації дитячого харчування в закладах освіти(2021) Михайлов, Богдан ВолодимировичУ тезах доповіді висвітлені питання, які потрібно вирішити у сфері безпечності продуктів дитячого харчування, насамперед – це прозорість тендерних угод та їх сумлінне виконання, а також кадрове забезпечення закладів освіти фахівцями, які мають профільну освіту та достатньо знань для контролю процесу виробництва та реалізації страв.Документ Quality and safety of tap water in selected Ukrainian regions(2021) Shulyak, Svetlana; Shevchenko, Larisa; Mykhalska, Vita; Kaminska, Olena; Gaidey, Olga; Kovalenko, Vyacheslav; Krivenok, MykolaСтік підземних вод забезпечує 80% усієї питної води в Україні. Їх якість та безпека різняться залежно від біогеохімічних зон, концентрації промислових підприємств та стану очисних споруд, що створює проблеми в різних регіонах України. У той же час, вступ України до Європейського Співтовариства вимагає поступового наближення національного законодавства до законодавства ЄС, включаючи положення про питну воду. В Україні було проведено багато моніторингових досліджень щодо якості питної води; проте вони стосуються окремих забруднювачів і потребують оцінки згідно з новими стандартними критеріями питної води. В Україні було проведено багато моніторингових досліджень щодо якості питної води; проте вони стосуються окремих забруднювачів і потребують оцінки згідно з новими стандартними критеріями питної води. Вперше ми проаналізували 23 показники якості та безпеки водопровідної води у північних, центральних, південних та західних регіонах України відповідно до національних та європейських стандартів. Groundwater runoff supplies 80% of all drinking water in Ukraine. Their quality and safety differ depending on the biogeochemical zones, the concentration of industrial enterprises, and the state of treatment plants, creating problems in different regions of Ukraine. At the same time, Ukraine's accession to the European Community requires a gradual approximation of national legislation to that of the EU, including regulations on drinking water. Many monitoring studies on drinking water quality have been conducted in Ukraine; however, they concern individual pollutants and require evaluation according to the new drinking water standard criteria. Many monitoring studies on drinking water quality have been conducted in Ukraine; however, they concern individual pollutants and require evaluation according to the new drinking water standard criteria. For the first time, we analyzed 23 indicators of water quality and safety of tap water in the northern, central, southern, and western regions of Ukraine according to national and European standards.Документ Сучасні вимоги до забезпечення безпечності кондитерських виробів(2018) Олексієнко, Наталія ВалентинівнаПроаналізовано безпечність борошняних кондитерських виробів. Доведено доцільність застосування системи забезпечення безпекою (НАССР). Розробка і впровадження систем забезпечення безпечності, заснованих на принципах НАССР, на сьогоднішній день є законодавчою вимогою, тобто обов'язковою умовою для всіх операторів ринку, які вводять продукцію в обіг. The safety of flour confectionery is analyzed. The feasibility of using a security system (HACCP) has been proved. The development and implementation of security systems based on the HACCP principles is today a legal requirement, ie a prerequisite for all market operators who bring products into circulation.Документ Духовные основы безопасности жизнедеятельности человека(2011) Соболев, Андрей СергеевичВ статье обсуждаются принципы и правила поведения человека в экстремальных ситуациях. Наиважнейших правил, критических для здоровья, существует два. Первое правило – правильное питание, второе – правильное мышление. In the article principles come into question and governed conducts of man in extreme situations. Major rules critical for a health, exists two. The first rule is the correct feed, second is correct thought.Документ Формування безпечності продукції кондитерської галузі: навчальний посібник для спеціалістів кондитерської промисловості(2015) Олексієнко, Наталія Валентинівна; Балдинюк, Олександр Васильович; Оболкіна, Віра Іллівна; Дудко, Сергій ДмитровичУ посібнику розглянуто законодавчі вимоги до забезпечення безпечності харчових продуктів, базові програми для впровадження систем управління безпечністю продукції, основні етапи розробки системи НАССР, плану та переліку операційних програм для забезпечення безпечності продукції кондитерської галузі,приділено увагу порядку проведення внутрішнього аудиту підприємств. The manual deals with the legislative requirements for food safety, basic programs for the implementation of safety management systems products, the main stages of HACCP plan and list of operational programs for product safety confectionery industry paid attention to the order of internal auditing companies.