Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Proper storage practices for food and non-food items in restaurants: Adhering to HACCP principles(2024) Borovko, S.; Samilenko, M.; Omelchenko, Mariia; Kuzmin, Oleg; Niemirich, Oleksandra; Lytovchenko, Oleksandr; Matiushenko, Raisa; Mykhailov, BogdanЦя монографія містить огляд практики зберігання в закладах громадського харчування, зокрема в ресторанах, на основі принципів аналізу небезпечних факторів та критичних контрольних точок (НАССР). Вона підкреслює важливість належного зберігання та транспортування для підтримки якості та безпеки як харчових, так і нехарчових продуктів. Монографія охоплює різні аспекти зберігання, включаючи приймання та контроль вхідної продукції, умови зберігання різних видів продукції, належне маркування та поводження з сировиною та інгредієнтами. Вона також підкреслює необхідність постійного моніторингу умов зберігання та впровадження ефективних програм безпеки харчових продуктів для зменшення ризику захворювань, пов'язаних з харчовими продуктамиДокумент Зберігання культур молочнокислих мікроорганізмів(2015) Даниленко, Світлана ГригорівнаУ статті досліджено вплив різних за складом захисних середовищ на збереження молочнокислих мікроорганізмів різних видів за ліофілізації й тривалого зберігання. Показано необхідність підбору захисного середовища для кож-ного виду, а не лише для роду мікроорганізму.Документ Класифікація борошняних кондитерських виробів за домінуючими чинниками, що визначають терміни їх зберігання(2000) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Олексієнко, Наталія ВалентинівнаДосліджено і науково обґрунтовано чинники, що мають антиокиснювальну дію на ліпідний комплекс печива. Обґрунтовано особливості процесу черствіння пряників. Досліджено сорбційно-десорбційну спроможність вафельних листів, приготовлених за різними рецептурами. There are explored and scientifically motivated factors renderring an antioxidating action on lipide complex of pastvies. There is given scientific motivation of the process of the staling of gingerbreads. There is explored a sorbtion - desorbtion ability of wafer sheets, prepared on the different recipers.Документ Мікробіологічні і не мікробіологічні фактори ризику для безпеки кондитерських виробів(2013) Олексієнко, Наталія Валентинівна; Волощук, Галина Іванівна; Оболкіна, Віра ІллівнаУ даній статті представлений детальний аналіз мікробіологічних і не мікробіологіч¬них факторів ризику для безпеки кондитерських виробів. Розкрито механізм їх дії, наведені практичні рекомендації захисту продукції від псування і забезпечення харчової безпеки кондитерських виробів. This article presents a detailed analysis of microbiological and microbiological risk to the safety of confectionery. The mechanism of their action, provides practical tips on protecting products from damage and ensure food security confectionery.