Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу висівок пшеничних та соди харчової на екструдування зерна кукурудзи(2018) Ляшко, Галина Василівна; Євтушенко, Олег ОлександровичОсновні фактори: вміст висівок в суміші – Х1 (%), вміст харчової соди в суміші Х2 (%), Х3 – рН доданого розчину. Критерій оптимізації – коефіцієнт спучення. Розрахована формула: у= 1,37375+0,08875x1-0,05125x2-0,05375х3+0,02875x1x2-0,03125x1x3+0,02625х1х2х3. The main factors: the content of bran in the mixture - X1 (%), the content of soda in the mixture of X2 (%), X3 - pH of the added solution. Optimization criterion is the coefficient of empathy. The formula is: у= 1,37375+0,08875x1-0,05125x2-0,05375х3+0,02875x1x2-0,03125x1x3+0,02625х1х2х3.Документ Дослідження впливу дрібнодисперсних висівок на екструдування кукурудзи(2018) Кисленко, Владислав Леонідович; Євтушенко, Олег ОлександровичОсновні фактори: вміст висівок в суміші – Х1 (%), вміст харчової соди в суміші Х2 (%), Х3 – рН доданого розчину. Критерій оптимізації – коефіцієнт спучення. Розрахована формула: у = 1,27x0 + 0,052x1 – 0,084 x2 + 0,277 x1x2 + 0,027 x1x3 + 0,134 x2x3 – 0,105 x1x2x3. The main factors: the content of bran in the mixture - X1 (%), the content of soda in the mixture of X2 (%), X3 - pH of the added solution. Optimization criterion is the coefficient of empathy. The formula is: у = 1,27x0 + 0,052x1 – 0,084 x2 + 0,277 x1x2 + 0,027 x1x3 + 0,134 x2x3 – 0,105 x1x2x3.Документ Дослідження сумішей із зернової та олійної сировини(2017) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Кожевнікова, Маргарита ІгорівнаЗа результатами досліджень було створено дві суміші: перша суміш (льон : соняшник : кукурудза) відповідно у % (1:1:98) та друга суміш (льон : соняшник : кукурудза) відповідно у % (27:72:1) та визначено показники їх якості.Документ Визначення коефіцієнта варіації культур з підвищеним вмістом ліпідів(2016) Кожевнікова, Маргарита Ігорівна; Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег ОлександровичВ тезах наведено інформацію про змішування насіння соняшнику та кукурудзи, а також про коефіцієнти варіації сумішей. In theses are about blending sunflower seeds and corn, and the mixtures of coefficients of variation.Документ Дослідження ефективності процесу змішування культур з підвищеним вмістом ліпідів(2016) Кожевнікова, Маргарита Ігорівна; Рибчинський, Родіон Станіславович; Євтушенко, Олег ОлександровичВ тезах наведено інформацію про змішування насіння соняшнику та кукурудзи, а також про оптимальну тривалість процесу. In theses are about blending sunflower seeds and corn, and the optimal duration of the process.Документ Контроль якості подрібнення зернової сировини(2015) Кожевнікова, Маргарита Ігорівна; Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег ОлександровичВ тезах наведено інформацію про подрібнення насіння соняшнику, насіння льону та кукурудзи, а також їх сумішей. In the abstracts was produced information about grinding of sunflower seeds, flax seeds, corn and mixtures thereof.Документ Дослідження впливу технологічного обладнання на травмування зерна кукурудзи(2015) Шпак, Ольга; Євтушенко, Олег ОлександровичВ тезах наведено інформацію про якісні показники 5 зразків кукурудзи до та після технологічної обробки. In the abstracts was produced information about qualitative adjectives of 5 corn samples before and after technological treatment.Документ Новий круп’яний продукт підвищеної біологічної цінності(2014) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Шевченко, А. В.В основу тез доповіді покладено дослідження хімічного складу крупів та його оптимізація. Досліджено подрібнення крупів в дробарці та їх вплив на гранулювання. At the heart of abstract is using the cereals chemical composition and its optimization. It was researched the crushing of cereals in the crusher and its influence at granulate.Документ Дослідження сучасного стану круп’яних заводів(2013) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Тертишна, Юлія П.В основу тез доповіді покладено дослідження динаміки виробництва крупів та їх показників якості. В основе тезисов доклада поставлено исследование динамики производства крупы и показателей качества. At the heart of abstract is using the dynamics of production and its quality rating.