Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 15
  • Ескіз
    Документ
    Досліджено адгезійні властивості безглютенових фонданів із додаванням поверхнево-активної речовини, вставновлено вплив різних матеріалів на показники адгезії
    (2018) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Досліджено адгезійні властивості безглютенових фонданів із додаванням поверхнево-активної речовини, вставновлено вплив різних матеріалів на показники адгезії. The adhesion properties of gluten-free fondants with the addition of surfactant have been investigated, and the influence of different materials on the adhesion indices have been found.
  • Ескіз
    Документ
    Рецептурний склад фонданів спеціального призначення
    (2017) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Тернавська, Ірина Миколаївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Досліджено шляхи удосконалення рецептурного складу фонданів для хворих на целіакію. The ways to improve the fondant’s recipe composition for patients with celiac disease are investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи підвищення харчової цінності гарячих солодких страв
    (2017) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна
    Досліджено перспективні способи підвищення харчової цінності фонданів у виробничих умовах закладів ресторанного господарства. Perspective innovative directions of increasing the nutritional value for fondants via production conditions of restaurant establishments are investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Пористість фонданів спеціального призначення
    (2017) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Тернавська, Ірина Миколаївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович
    Визначено пористість фонданів, а також підібрана сучасна методика визначення пористості фонданів з обробкою даних. The porosity of the fondans has been determined, a modern method for determining the porosity of fondans by data processing has been selected.
  • Ескіз
    Документ
    Структурно-механічні властивості модельних систем фонданів
    (2017) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Тернавська, Ірина Миколаївна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Дослідним шляхом встановлена поліпшуюча дія ефіру лимонної кислоти на структурно-механічні властивості модельних систем фонданів. The improving effect of the citric acid ester on the structural and mechanical properties of the fondan’s model systems.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні підходи в створенні гарячих солодких страв
    (2016) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович
    Проведені дослідження в підборі інноваційних інгредієнтів та оптимальної поверхнево активної речовини для фонданів спеціального призначення. The investigation for choosing the innovative ingredients and the optimal surface active substances for fondants special purpose.
  • Ескіз
    Документ
    Гарячі солодкі страви спеціального призначення
    (2016) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна
    Сьогодення диктує нагальне питання з можливості поєднання якісного оздоровчого харчування в умовах реалій закладів ресторанного господарства, у яких відсутній широкий асортимент страв, систем спеціального призначення (для людей, які потребують особливого раціону харчування). Present dictates the urgent question of how to match food quality in terms of health institutions realities restaurant business, which is not a wide range of dishes of special purpose (for people who need a special diet).
  • Ескіз
    Документ
    Органолептичні та фізико-хімічні показники якості фонданів спеціального призначення
    (2015) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна
    Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості фонданів спеціального призначення Studied organoleptic and physical and chemical indicators of the quality of fondans for special purpose
  • Ескіз
    Документ
    Особливості рецептурного складу фонданів
    (2016) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна
    За результатами досліджень підібрано рецептурних склад фонданів спеціального призначення. By the results of researches was chosen the recipe composition of fondans for special purpose.
  • Ескіз
    Документ
    Фондан − новий продукт закладів ресторанного господарства
    (2015) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна
    Охарактеризовано інноваційну гарячу солодку страву з підвищеною харчовою цінністю. Characterized innovation hot sweet dish with increased nutritional value