Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 35
  • Ескіз
    Документ
    Роль «soft skills» в сфері гостинності
    (2019) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Бортнічук, Олег Вікторович
    Досліджено роль та вплив «soft skills» при працевлаштуванні персоналу на підприємствах готельно-ресторанного господарства. Визначено пріоритетні навички для персоналу. Отримані дані доводять актуальність та необхідність проведення подальших досліджень The role and influence of "soft skills" in the employment of the staff for enterprises of the hotel and restaurant industry was investigated. Priority skills for staff have been identified. The obtained data has prove the relevance and necessity of further research
  • Ескіз
    Документ
    Досліджено адгезійні властивості безглютенових фонданів із додаванням поверхнево-активної речовини, вставновлено вплив різних матеріалів на показники адгезії
    (2018) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Досліджено адгезійні властивості безглютенових фонданів із додаванням поверхнево-активної речовини, вставновлено вплив різних матеріалів на показники адгезії. The adhesion properties of gluten-free fondants with the addition of surfactant have been investigated, and the influence of different materials on the adhesion indices have been found.
  • Ескіз
    Документ
    Перспектива використання порошку матча в технології солодких страв та гарячих напоїв
    (2018) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
    Досліджено перспективи використання порошку матча в технології солодких страв та гарячих напоїв для закладів ресторанного господарства. The prospects of using the powder of the matcha in the technology of sweet dishes and hot drinks for the establishments of restaurant business are investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Рецептурний склад фонданів спеціального призначення
    (2017) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Тернавська, Ірина Миколаївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Досліджено шляхи удосконалення рецептурного складу фонданів для хворих на целіакію. The ways to improve the fondant’s recipe composition for patients with celiac disease are investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи підвищення харчової цінності гарячих солодких страв
    (2017) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна
    Досліджено перспективні способи підвищення харчової цінності фонданів у виробничих умовах закладів ресторанного господарства. Perspective innovative directions of increasing the nutritional value for fondants via production conditions of restaurant establishments are investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Пористість фонданів спеціального призначення
    (2017) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Тернавська, Ірина Миколаївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович
    Визначено пористість фонданів, а також підібрана сучасна методика визначення пористості фонданів з обробкою даних. The porosity of the fondans has been determined, a modern method for determining the porosity of fondans by data processing has been selected.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні та перспективні шляхи розвитку курортних готелей
    (2017) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гутнік, Олександр Олександрович
    Досліджено перспективні інноваційні напрямки розвитку додаткових послуг при курортних готелях. Perspective innovative directions of development of additional services at resort hotels are determined.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи розвитку активного зимового відпочинку на базі туристично-спортивних готелів України
    (2017) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Балас, Дмитро Сергійович
    Досліджено перспективні інноваційні напрямки розвитку додаткових послуг при туристично-спортивних готелях. Perspective innovative directions of development of additional services at tourist-sports hotels are determined.
  • Ескіз
    Документ
    Структурно-механічні властивості модельних систем фонданів
    (2017) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Тернавська, Ірина Миколаївна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Дослідним шляхом встановлена поліпшуюча дія ефіру лимонної кислоти на структурно-механічні властивості модельних систем фонданів. The improving effect of the citric acid ester on the structural and mechanical properties of the fondan’s model systems.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні підходи в створенні гарячих солодких страв
    (2016) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович
    Проведені дослідження в підборі інноваційних інгредієнтів та оптимальної поверхнево активної речовини для фонданів спеціального призначення. The investigation for choosing the innovative ingredients and the optimal surface active substances for fondants special purpose.