Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Методичні особливості вивчення та застосування математичного пакету MathCad студентами технологічних спеціальностей(2015) Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Кривець, Тетяна Олексіївна; Кубайчук, Оксана ОлексіївнаРозділ «Програмування» МП MathCAD дозволяє написати програми будь-якої складності і таким чином розширює клас задач, що може вирішити студент. Section "Programming" MP MathCAD allows you to write applications of any complexity and thus expands the class of problems that can be solved student.Документ Алгоритм - перший крок до розв’язання задачі(2015) Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Кривець, Тетяна ОлексіївнаБурхливий розвиток комп’ютерної техніки сприяв широкому процесу математизації науки, техніки і народного господарства в цілому, дав можливість розв’язувати задачі народного господарства будь-якої галузі і будь- якої розмірності. Для реалізації реальних задач потрібно розробляти алгоритми і писати програми. The rapid development of computer technology facilitated a broad process of mathematization of science, technology and the economy as a whole, made it possible to solve problems of the economy in any industry and of any dimension. To realize the real problems need to develop algorithms and write programs.Документ Моделювання стабілізаційних систем для майонезних емульсій(2015) Бердашкова, Лілія Олександрівна; Бахмач, Володимир Олександрович; Вовкодав (Обізюк), Наталія ІванівнаМайонез є одним з найбільш популярних і значущих продуктів олієжирового комплексу України. Для того, щоб задовольнити постійно зростаючі потреби населення щодо асортименту, калорійності, органолептичних показників, строків зберігання, наявності біологічно-активних добавок і та інше. Виробники майонезної продукції прагнуть постійно удосконалювати його технологію, використовувати перспективну сировину. Mayonnaise is one of the most popular and significant oil and fat products industry of Ukraine. In order to meet the growing needs of the population on the range, calorific value, organoleptic characteristics, terms of storage, the presence of biologically active additives and and more. Mayonnaise products manufacturers seek to constantly improve its technology to use advanced materials.Документ Моделювання залежностей в MS Excel з використанням покрокових алгоритмів(2014) Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Кубайчук, Оксана ОлексіївнаРобота присвячена проектуванню та розробці надбудов для розширення функціональних можливостей MS Excel, які не представлено у «Пакеті аналізу», а саме, стандартної покрокової регресії з можливістю заміни змінних на кожному кроці. The work is dedicated to designing and developing add-ins to extend the functionality of MS Excel, which is not represented in the "Package Analysis", namely, stepwise regression standard with the ability to replace variables at each step.Документ Моделювання процесу екстрагування білків із соняшникового шроту в присутності протеолітичних ферментів(2014) Носенко, Тамара Тихонівна; Манк, Валерій Веніамінович; Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Кубайчук, Оксана ОлексіївнаБілки соняшникового шроту мають високу біологічну цінність та функціонально-технологічні властивості. Проте кількісне вилучення білків із шроту водними розчинниками не забезпечує високого виходу білкових ізолятів. Крім того, функціонально-технологічні властивості таких продуктів також потребують удосконалення. Sunflower meal proteins with high biological value and functional and technological properties. However, quantitative extraction of proteins from meal aqueous solvent does not ensure high yield of protein isolates. In addition, functional and technological properties such products also require improvement.Документ Використанням комплексних стабілізаційних систем у технології майонезів(2014) Бердашкова, Лілія Олександрівна; Бахмач, Володимир Олександрович; Носенко, Тамара Тихонівна; Вовкодав (Обізюк), Наталія ІванівнаМайонез є одним з найбільш популярних і значущих продуктів олієжирового комплексу України. Для того, щоб задовольнити постійно зростаючі потреби населення щодо асортименту, калорійності, органолептичних показників, строків зберігання, наявності біологічно-активних добавок і т. ін. виробники майонезу постійно удосконалюють технологію виробництва. Mayonnaise is one of the most popular and significant oil and fat products complex of Ukraine. In order to meet the growing needs of the population on the range, calorific value, organoleptic characteristics, terms of storage, the presence of biologically active additives and so on. Others. mayonnaise manufacturers constantly improve production technology.Документ Використання засобів MathCad при оптимізації параметрів інноваційного способу оброблення сироватки(2014) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Чернюшок, Ольга АнатоліївнаДосліджено сироватку молочну, яка підлягала дії електроіскрових розрядів. Здійснено порівняльний, дисперсійний аналіз зразків молочної сироватки, оброблених на електрогідравлічній установці. A serum milk, that was subject to the action of electro-spark digits, is investigational. The comparative, analysis of variance of standards of lactoserum, treat on the electro-hydraulic setting, is carried out.Документ Використання засобів MathCad для візуалізації результатів досліджень(2014) Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Чернюшок, Ольга АнатоліївнаПредставлені результати досліджень розмірів білкових частинок молочної сироватки, обробленої електроіскровими розрядами при змінних параметрах - напрузі та кількості розрядів. У результаті реалізації процесу диспергування частинок отримана вихідна таблична функція, що описує залежність розмірів часток білків сироватки молочної від параметрів електроіскрового оброблення (напруга, кількість імпульсів). The research results of the protein particles sizes of curd whey processed with electric spark discharges under variable parameters – voltage and discharge quantity are presented. Initial table function describing the dependence of curd whey protein particles size on electric spark processing factors (voltage and impulse quantity) was derived as a result of particles dispersion process.Документ Удосконалення технології майонезів з використанням компаунду "СТАБІЛЕКС"(2013) Бахмач, Володимир Олександрович; Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Манк, Валерій ВеніаміновичВстановлено оптимальні умови введення добавки "СТАБІЛЕКС" у виготовленні майонезів. The optimal terms of introduction of addition of "STABILEX" are set in making of mayonnaises.Документ Використання Excel для автоматизації розрахунків готової продукції забійного цеху м’ясокомбінату(2001) Поплавський, В. В.; Любчик, О. В.; Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Сєдих, Ольга ЛеонідівнаОднією з важливих задач при розрахунках продукції м’ясокомбінату є обчислення готової продукції на етапі забійного цеху. Вхідні дані мають табличний вигляд, тому зручно проводити розрахунки з використанням електронної таблиці EXCLE. One of the important problems in the calculation of production slaughterhouse is to compute the finished product at the stage of the slaughter plant. Input with tabular form, so convenient to carry out calculations using spreadsheet EXCLE.